Nieuwe video: Nelly / Pharrel / Nicki Minaj – Get Like Me

getlikeme

Geef toe, ook jij wil best een dagje ruilen met Nelly, Pharrel of Nicki.

Waarom kijken? Niet alleen het nummer, ook de video doet sterk denken aan de hiphop-klassieker Drop it likes it’s hot. Het lijkt haast een vervolg. Ook Get like me is, op wat rode accenten na, geheel zwart wit. Snoop Dogg is vervangen door Nelly, maar ook hier is Pharrel Williams met zijn karakteristieke kop weer de gangmaker. Is het dan erg dat het zoveel op elkaar lijkt? Nee, eigenlijk niet, want Get like me is een tot in de puntjes verzorgde clip die geen moment verveelt.
Waarom niet kijken? Het hoort nu eenmaal bij de commercie van clips tegenwoordig, maar ook hier is de product placement weer uiterst irritant. De producten komen niet eens meer toevallig voorbij, maar worden door het drietal zonder pardon in je gezichtsveld geduwd.
En de muziek? Een minimalistische beat, een fluisterend refrein en een tekst vol zelfverheerlijking. Het lijkt de 2013-versie van Drop it likes it’s hot. Daarom ook erg toepasselijk dat Nicki is uitgenodigd voor een coupletje, want welke hiphopper heeft er anno 2013 nog niet met haar samengewerkt?

Meer van Nelly/Pharrel: Let It Go * That Girl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nelly / Pharrel / Nicki Minaj – Get Like Me

  1. jeffrey

    hoor liever dit dan drop it like it’s hot

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>