Nieuwe muziek: Nicki Minaj – All Things Go

Het nieuwe verzamelwerk van Nicki Minaj – The Pinkprint – zal deze maand eindelijk worden uitgebracht. Dit na meermaals te zijn vertraagd om uiteenlopende redenen. Inmiddels kun je het gloednieuwe album al vooruitbestellen op iTunes, en daarmee krijg je meteen de introductietrack, All Things Go, te horen.

Het is opnieuw een persoonlijke hiphop-track. Nicki laat de commerciële melodieën tot dusver achterwege op haar recente werk. Ze kiest voor een wat rauwer geluid, waar ze in principe natuurlijk ook mee begon. Geen nieuwe Starships dus, maar met nummers als All Things Go geeft ze zichzelf wel veel meer bloot. The Pinkprint is verkrijgbaar vanaf 15 december. Er staan samenwerkingen op met onder meer Drake, Meek Mill, Jeremih, Ariana Grande en Beyoncé. Een album om naar uit te kijken dus!

Lees ook: Nicki Minaj / Skylar Grey – Bed Of Lies

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>