Nieuwe video: Disclosure / Lorde – Magnets

Voor hun nieuwe album Caracal werkte Disclosure samen met enkele grote namen, waaronder Sam Smith, The Weeknd en Lorde. Het resultaat van deze laatste combinatie is Magnets, waarvan je de videoclip nu kunt bekijken.

Tegenwoordig is vreemdgaan een koud kunstje, aangezien er zelfs sites zijn waar je anoniem een affaire kunt zoeken. De mannelijke hoofdrolspeler in deze videoclip doet het nog op de ouderwets manier. Hij bedriegt zijn vrouw in zijn eigen huis met de veel jongere Lorde. Het vuurwerk spat van hun escapades af, terwijl de relatie met zijn huidige vrouw figuurlijk doodgebloed is. Toch blijft hij bij haar en dat trekt Lorde niet. De minnares bedenkt een gruwelijke manier om de man te straffen. Had hij nou toch maar gewoon lekker naar secondlove gesurfd…

En de muziek? Fijne combinatie, die ritmische productie met die donkere, onheilspellende stem van Lorde. Op Caracal vormen de vocalen duidelijk het uitgangspunt, terwijl deze op het vorige album van Disclosure – Settle – juist een bijrol hadden. Ik ben er nog niet helemaal over uit of dat nou de juiste koers is, maar de singles zijn tot nu toe in ieder geval lekker.

Lees ook: Disclosure / Sam Smith – Omen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>