Nieuwe video: Shakira – Nunca Me Acuerdo de Olvidarte

Nee, Shakira heeft niet alweer een nieuwe single uit. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte is de Spaanse versie van Can’t Remember To Forget You, alleen dan zonder Rihanna. De videoclip is exact hetzelfde als de eerder verschenen samenwerking, behalve dan dat Rihanna er volledig is uitgeknipt. Deze keer gooit Shakira in haar eentje haar heupen los.

Lees ook: Shakira – Rihanna – Can’t Remember To Forget You

En de muziek? Shakira klinkt in het Spaans toch altijd nét een stukje overtuigender. Haar toon is feller en ze klinkt minder onverstaanbaar (ook al spreek ik allesbehalve vloeiend Spaans). En hoewel ik het erg leuk vond dat Shakira en Rihanna hun talenten combineerden, mis ik de Barbadiaanse zangeres niet op deze versie. Shakira kan het nummer prima in haar eentje dragen; haar aandeel is in het duet dan ook stukken groter. Toch is het nummer niet de gigantische hit geworden waar vooraf op werd gehoopt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Shakira – Nunca Me Acuerdo de Olvidarte

  1. Vinn

    Als ze nou slim was had ze voor deze versie een Enrique Iglesias of Jennifer Lopez gevraagd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>