Lyric video: Miley Cyrus – 4 x 4

Eigenlijk dacht ik dat het wel gedaan was met Bangerz en haar singles, maar Miley Cyrus heeft nog meer voor ons in het verschiet. 4 x 4, een samenwerking met Nelly, is haar nieuwe single. Verschillende radiostations in Nederland draaiden hem al en nu is ook de lyric video te bekijken. 

En daar zit een Nederlands tintje aan, want de ontwerper van deze videoclip is namelijk de 22-jarige Diederik Klever uit Alphen aan den Rijn. Over deze ervaring vertelde hij aan het AD: ‘Heel gaaf. Normaal krijg je 3 weken om zoiets helemaal uit te werken. Ik kreeg dit op een donderdagavond via de telefoon te horen en moest op zaterdagochtend helemaal klaar zijn.‘ Hij verdient er echter niks extra’s aan.

De lyric video is bont en kleurrijk, zoals we van Miley gewend zijn. Het oeroude spelletje vier-op-een-rij diende als inspiratie. Zelf is de zangeres amper te zien, maar haar plaatsvervangers zorgen voor genoeg enthousiasme.

Lees ook: Miley Cyrus – Adore You

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lyric video: Miley Cyrus – 4 x 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>