Nieuwe video: De Jeugd Van Tegenwoordig – Manon

manon

Op 23 oktober verschijnt het nieuwe album van De Jeugd Van Tegenwoordig, Manon, een door de groep benoemde ode aan de vrouw. De eerste single en tevens het titelnummer is nu voorzien van een videoclip. 

We weten allemaal dat katten de eigenlijke heersers van het internet zijn. Er wordt nergens zoveel op gezocht als op kattenplaatjes en -filmpjes. De Jeugd Van Tegenwoordig doet ook een duit in het harige zakje. Vijf katten stelen de show in deze door Lernert & Sander geregisseerde clip. Reusachtige krabpalen staan opgesteld in letters, die samen de meisjesnaam vormen waar het nummer over gaat. De charismatische katten doen de rest. Zo kun je dus een videoclip vol poesjes maken, zonder als ‘expliciet’ te worden aangemerkt door youtube.

En de muziek? Soms is het wel eens grappig om te zien hoe een band een nummer zelf omschrijft, en dit geldt zeker voor DJVT. De mannen zien Manon als een even catchy als ongrijpbare single. En daar valt eigenlijk weinig op af te dingen. Voor hun doen best een toegankelijk nummer, maar toch ook weer niet zo toegankelijk dat je je er comfortabel bij voelt.

Lees ook: De Jeugd Van Tegenwoordig – De Toneelacademie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>