Op de set bij: One Direction – One Way Or Another

De nieuwe single van het mateloos populaire One Direction moet veel geld opbrengen voor het goede doel. One Way or Another (Teenage Kicks) is namelijk onderdeel van Comic Relief, het Britse initiatief dat humor en liefdadigheid combineert. En dan blijkt dat je met een dergelijke video nét iets meer voor elkaar kunt krijgen dan normaal, want zelfs premier David Cameron maakt zijn opwachting.

Dat bewijst bovenstaande foto dan wel, maar op bewegend beeld moeten we nog even wachten. Voor de volledige videoclip moeten de fans namelijk nog een paar nachtjes slapen. Vijf om precies zijn. Ja, One Direction is een meester in aftellen. Maar uit het voorproefje kunnen we alvast de volgende dingen opmaken: Het nummer is een medley van de bekende hits van Blondie en The Undertones. De jongens reizen de hele wereld over met hun tour, van New York tot aan Japan toe. Tijdens die tour is de video opgenomen. En speciaal voor Red Nose Day (15 maart) hebben zij een Afrikaans project bezocht.

Nou, Directioners, dat is even alle informatie die we kunnen verstrekken. Tot aan donderdag zullen jullie het met onderstaande preview moeten doen!

Meer van One Direction:
Nieuwe video: One Direction – Kiss You

Nieuwe video: One Direction – Little Things

Nieuwe video: One Direction – Live While We’re Young

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Op de set bij: One Direction – One Way Or Another

  1. Pingback: Nieuwe video: One Direction - One Way Or Another | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>