Dus wat was de populairste video van week 8?


Zo. Idols is gelukkig achter de rug. Tijd voor de uitslag van de verkiezingen waarvoor Nederland écht de hele week in spanning heeft gezeten! Het is de officiële videoclips.blog-wat-was-de-beste-video-van-week-8-poll!

De stemmen zijn geteld, en met een overtuigende meerderheid is Uit Elkaar van Yes-R aangewezen als de beste video van vorige week. Waarmee definitief is bewezen dat de bezoekers van videoclips.blog wel degelijk zelfstandig kunnen nadenken. Hoera! Voortaan hoeft er niemand meer in paniek te raken als een liedje teveel of te weinig sterren krijgt. Het is maar een mening! (Oh, wie hou ik voor de gek? Dit is het internet. Iedereen heeft hoe dan ook een allergische reactie op meningen waar ze het niet mee eens zijn).

Met 297 stemmen is de videoclips.blog-Poll nog niet direct een doorslaand succes (97 daarvan waren overigens voor Yes-R, gefeliciteerd man), maar zulke dingen hebben altijd tijd nodig. In week 9 waren er bovendien een paar hele grote releases, dus we gaan het gewoon nog een keer proberen. Stemt allen!

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Dus wat was de populairste video van week 8?

  1. Girl

    Kvind dat stemmen wel leuk. Volgende x weer ^^

      /   Reply  / 
  2. MASIS

    Ik vond het ook erg leuk en het zou leuk zijn als er vaker zulke polls waren,zeker weten!

      /   Reply  / 
  3. erik

    Ja uhm… even geduld denk ik. De nieuwe Poll zou op dit moment al zichtbaar moeten zijn maar is dat niet. Blijkbaar gaat er technisch iets niet helemaal goed.

      /   Reply  / 
  4. Maarten

    sorry maar daarna zit er meteen een andere clip achter aan

      /   Reply  / 
  5. Dav

    Die clip van Justice is echt wel heel cool :D

      /   Reply  / 
  6. Tim Kraaijvanger

    Het was een leuke poll, hoewel het aan het eind van de week wel vertekend was.

    Aan het begin van de week stonden de kwalitatieve nummers bovenaan (Justice, etc), maar later in de week kwamen de wat brakkere nummers steeds beter uit de bus. Waarschijnlijk doordat de jeugd naar deze nummers op zoek ging in Google.

    Spijtig.

      /   Reply  / 
  7. Tanya

    Justice heeft echt een vet mooie clip!!!

      /   Reply  / 
  8. erik

    “Aan het begin van de week stonden de kwalitatieve nummers bovenaan (Justice, etc), maar later in de week kwamen de wat brakkere nummers steeds beter uit de bus.”

    En nu is Gnarls Barkley (stond eerst bovenaan) helaas ook alweer ingehaald door Enrique. Ach ja. Het is op die manier meer een populariteitswedstrijd. Maar wat doe je eraan? Ik kan moeilijk iedereen verplichten om eerst alle video’s te bekijken voordat ze mogen stemmen. ;)

    Ach ja, zolang de kids maar lol hebben. Ik ben het niet met hen eens, maar zij waarschijnlijk ook niet met de scores die ik uitdeel. Dat houdt elkaar mooi in evenwicht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>