Nieuwe video: Kelly Rowland ft. Eve – Like This


Een paar weken geleden schreef ik dat ik niet zo enthousiast was over het enorme video-offensief van Beyonce omdat de kwaliteit van de videoclips zelf er nogal onder lijkt te lijden. (Hou je vast want Flaws And All, Freakum Dress, Get Me Bodied, Green Light, Kitty Kat, Still In Love (Kissing You) en Suga Mama zullen heel binnenkort YouTube gaan bestormen). Maar ik neem alles terug wat ik heb gezegd! Destiny's Child-collega Kelly Rowland komt vandaag ook met een nieuwe single en laat even zien hoe je een hele slechte video in elkaar zet. Verschrikkelijk, hiermee vergeleken valt Upgrade U eigenlijk nog best mee.

Ik weet nauwelijks waar ik moet beginnen. Van de schunnige poses die ze aanneemt op een zilveren stoel tot het goedkope schudden met haar lijf, de hele video schreeuwt smakeloosheid. Kelly Rowland lijkt zich er zelf ook niet echt prettig bij te voelen, of kijkt ze altijd zo ongemakkelijk in de camera? Spannend is het allemaal niet, eerder een beetje genant.

En dan het vermoeiende gedoe met de webcams. Dat was eind jaren '90 misschien heel hip, maar is er in 2007 nog steeds iemand die hiervan opkijkt? Het komt op mij vooral heel erg gedateerd over. Goedkoop ook, want aan alles is te zien dat dit misschien nog net geen low-budget video is, maar dat er ook niet genoeg geld was om hier echt wat bijzonders van te maken.

Laat al die Beyoncé-video's nu maar komen, zo erg als dit kunnen ze nooit zijn!

En de muziek?

En voor wie zich afvraagt waarom Kelly dan zo'n bescheiden budget heeft gekregen, luister naar de muziek! Ik hoor een verveeld klinkende derderangs productie waar de meeste andere artiesten hun neus voor op zouden halen. De vlakke stem van Rowlands klinkt ook weinig opmerkelijk en het enige kleine lichtpuntje is de gastol van Eve. Wat een waardeloze single. Ik vond Kelly leuker toen ze nog in Destiny's Child zong.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kelly Rowland – Work
- Nieuwe video: Kelly Rowland ft. Eve – Like This

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Kelly Rowland ft. Eve – Like This

  1. kan je niks schelen

    kelly kan heel mooi zingen.
    alleen je hebt wel gelijk over die video
    maar ze wil alleen een comeback maken

      /   Reply  / 
  2. Yordi

    Ik vind ‘t wel een leuk nummer. ^^

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Kelly heeft een mooi stemgeluid, dat we in dit nogal vlakke nummer jammer genoeg weinig horen en dat is zonde. Het is al met al een matige single geworden, hij klinkt niet verkeerd, maar het pakt je niet echt en het is zeker geen melodietje dat makkelijk blijft hangen.
    Kortom; goed genoeg als albumopvuller, maar zeker niet goed genoeg als comeback single! Hopelijk is de rest van het album van betere kwaliteit.

    @Erik: op youtube.com staan nu 2 nieuwe video’s van Beyonce: Get Me Bodied en Green Light.

      /   Reply  / 
  4. Alex

    Oja nog over Kelly, eerst vond ik de single heel slecht, maar dankzij de video en vooral Eve vind ik het toch nog wel net te doen. Maar dit is niet echt Kelly.

      /   Reply  / 
  5. Roos!

    Alleen het refrein is leuk.. blijft hangen!
    maar hemel als je al die stylisten en weet ik veel wie allemaal om je heen mag je toch best knap voor de dag komen! in Get me Bodied ziet Kelly er hartstikke leuk uit maar hier..
    maareuhm, hoe komt Kelly ineens aan die borsten? of fotos en optreden met DC enzo viel het me altijd op dat ze niet zoke grote borsten had en in haar video Here we go again had ze nou, niks! moet ik nou aan een bril of heeft ze borstvergroting ofzoiets gehad?

      /   Reply  / 
  6. léonidas

    ik luister er 30 seconden naar en vind het al zonde dat ik eraan begonnen ben :p
    dat zegt wel genoeg denk ik

      /   Reply  / 
  7. dennisz

    naja ze is en blijft goed, als je haasr eenmaal gehoord hebt waarover ze zingt, en can`t nobody is un heerlijk nummer voor in de clubs joh ,, luister die maar eens en de remix daarvan, denk dat je dan wel anders oordeelt, neej ze heeft altijd al zulke borten gehad ,, komt omdat beyonce misgien grotere heeft ,,

    nja heeeeeeeerlijk nummer dus :D

      /   Reply  / 
  8. REALTALK

    Dit is een hartstikke leuk nummer ik weet niet wat jullie nou allemaal praten met: ”waardeloze single” enz. enz.

    Jullie hebben duidelijk geen verstand van muziek en de nieuwe hiphop & r&b sounds.
    Nieuw liedje van kelly rowland wat OOK leuk is: kelly rowland ft. da brat & eve – gotsta go remix

      /   Reply  / 
  9. ray

    ze droeg gewoon de verkeerde BH toen ze in die clip was van here we go again:P:P:P

      /   Reply  / 
  10. Delphine

    Ik ga totaal niet akkoord!
    De video is SUPER en het liedje nog beter!
    Echt een schot in de roos om met dit liedje uit te komen!

    GO KELLY!!!

      /   Reply  / 
  11. Jade

    waar jij je mee bezig houd iedereen heeft zijn eigen smaak ik vind dat juist een leuk clipje en nummer als je het dan tog zo goed kan wil ik wel JOU video eens zijn als je het al zover kan maken teminste …

      /   Reply  / 
  12. xX_justme_Xx

    totaal mee eens jade ! mja erik heeft nu eenmaal zijn eigen smaak …..over de clip heb je gelijk ma al de hollywood sterren willen een ‘sexy’ comeback doen zo denke ze dat het gaat lukken , mja wij wete beter.Sorry ma voor de muziek ben ik helemaal het tegenovergestelde.Ik vind deze nummer super , en zeker de beat !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>