Nieuwe video: Enrique Iglesias – Lloro Por Ti


Nieuwe Spaanstalige single van ons aller Enrique Iglesias. De titel betekent ongeveer: 'Ik huil met je mee' en de videoclip zit zoals verwacht vol met mensen die het om uiteenlopende redenen moeilijk hebben. Begin nou niet meteen te steunen en te zuchten. Ik weet dat het klinkt als sentimentele troep, maar Lloro Por Ti is subtieler dan je denkt.

In tegenstelling tot sommige Amerikaanse videoclips wordt je hier niet nadrukkelijk met je neus in de ellende gedrukt. De mensen hebben het zwaar, dat zie je aan hun gezicht, maar de situaties zijn lang niet in alle gevallen duidelijk. Een man en vrouw kijken nadrukkelijk van elkaar weg. Een zwaar getatoeerde man wiegt een baby in slaap. Een oudere vrouw kijkt verdrietig naar haar trouwring. Er zitten ongetwijfeld grote verhalen achter, maar die worden helemaal aan onze verbeelding overgelaten.

Enrique pretendeert ook niet dat hij een magische oplossing heeft voor al dat verdriet (alweer in tegenstelling tot sommige Amerikaanse collega's). De enige steun die hij kan bieden is zijn muziek. Je ziet zelfs hoe sommige hoofdrolspelers de tekst zachtjes voor zich uit zingen. Dat is een mooie bescheiden boodschap voor een kleine ontroerende videoclip.

En de muziek?

Het liedje vind ik dan weer helemaal niks. Een slappe onopvallende ballad waar niemand erg veel wijzer van wordt. Mooier dan zijn vorige single, maar daarmee is alles dan ook wel gezegd.

Zie ook:
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Can You Hear Me
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Push
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Donde Estan Corazon
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Somebody's Me
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Tired Of Being Sorry
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Do You Know (The Ping Pong song)

Met dank aan Angelique voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Enrique Iglesias – Lloro Por Ti

  1. Tante Rick

    Hij moet geen Spaans gaan zingen. Dat klinken zijn nummer niet vind ik.

      /   Reply  / 
  2. Anoniempje

    Ik vind het wel een mooi nummer
    alleen jammer dat het spaans is inderdaad

      /   Reply  / 
  3. arlette

    jeetje jullie vinden ook niks goed ,, hallooo lioro port ti is wel nu nog steeds in de hitlijsten van spaanstalige landen het is een van de meeste nummer 1 -hits in de geschiedenis van de latincharts , en dan kome jullie nog vind er nix aan !!! ik zou zeggen ee prachtige nummer en als je er een beetje pit bij wil hebben dan moet je maar naar de remix luisteren samen met wisin y andel!

      /   Reply  / 
  4. arlette

    ik vind zelf dat de gene die dit video beoordeeld gewoon een 10-jarig kind is die helemaal geen verstand van muziek heeft ik zeg dit niet omdat ik een FAN ben van Enrique maar ik heb ook naar andere beoordelingen over andere videos gelezen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>