Nieuwe video: VV Brown – Crying Blood


Onze tipgever voor VV Brown vatte de situatie hier zelf al perfect samen: ‘Simpel clipje maar ongelooflijk leuk nummer.‘ Spijker op de kop. Niks meer aan toe te voegen. De videoclip stelt heel weinig voor maar je moet vooral toch even kijken. Niet schrikken van de enge titel, drie vrolijkere minuten zul je vandaag niet tegenkomen!

Het is trouwens niet alsof VV Brown niet heeft geprobeerd er een leuke clip van te maken. We kunnen letterlijk zien hoe ze keihard haar best staat te doen. Ze maakt muziek met twee versies van zichzelf, er slaapt een hond in haar gitaarkoffer, Tetris-blokken vallen uit de lucht en de hele videoclip verandert zelfs een paar seconden in een tekenfilm.

En het is hartverscheurend, maar toch komen al die leuke ideeën nèt niet helemaal lekker uit de verf. Geplaagd door een veel te klein budget zijn de twee klonen te overduidelijk met een groen scherm op het beeld geplakt. De Tetris-blokken zijn nep en de tekenfilm is niet echt mooi. In al zijn vrolijkheid is Crying Blood alsnog leuker dan veel producties met een driedubbel budget, maar dat amateuristische randje blijft er lelijk bij afsteken.

En de muziek?

Maar die muziek! Oh la la! U vraagt Wie VV Brown is? Wij hebben werkelijk geen flauw idee maar we zijn nu al haar grootste fans. Wat een ontzettend leuk liedje is dit! Het is duidelijk geïnspireerd door de muziek uit de jaren vijftig, maar dit is daar wel de moderne versie van. Energiek, met een messcherp randje, brommende gitaren en een bizarre tekst die je alleen maar wilt meezingen. Vergeet die clip en luister hoe ze schreeuwt over: ‘Falling like a comet from the broken sky.‘ Dat VV Brown maar heel snel heel groot mag doorbreken.

Met dank aan koen voor de tip!

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: VV Brown – Crying Blood

  1. Lianne

    Inderdaad leuk, vrolijk liedje! Alleen zou ik er niet de hele dag naar kunnen luisteren :’)

      /   Reply  / 
  2. MASIS

    Die is geeneens nieuw magali:S

      /   Reply  / 
  3. Magali

    Hij stond er pas net op! That’s why i thought it was new. :D

      /   Reply  / 
  4. erik

    Het is wel haar nieuwe single. Toch? Ik had begrepen dat het zo’n nieuw liedje was op het greatest hits album. Dat filmpje waar Magali naar linkte was alleen nog niet de officiële videoclip. Geen idee waneer die klaar is.

      /   Reply  / 
  5. MASIS(DE ECHTE)

    ja dat zeg ik dus ook erik.

    De single is wel nieuw maar de clip is niet nieuw en komt van het nummer tell me met diddy.

      /   Reply  / 
  6. Cj13

    het is idd een lekker vrolijk nummer!!
    en wat dat betreft past de clip goed bij het nummer, allebei echt vrolijk!

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Nieuwe video: VV Brown - L.E.A.V.E! | Videoclips

  8. Pingback: Nieuwe video: VV Brown - Game Over | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>