Nieuwe video: Dio/Sef – Tijdmachine

Als Dio thuiskomt is zijn vriendin net bezig al zijn kleren van het balkon te gooien. Wij zijn dan misschien geen experts op relatiegebied, maar dat lijkt zelfs ons geen best teken. Het is het begin van een bijzonder komische videoclip waarin Dio er alles aan doet om het weer goed te maken.

Habbekrats trekt alles uit de kast om Dio’s excuses zo groot en uitgebreid mogelijk te maken. Het begint met een piano en een bos bloemen, maar al snel komt er ook een goochelaar voorbij. En een violist, en een clown, en een danseres, en een kinderkoor, en een tafeltje met een romantisch diner voor twee personen, en Sinterklaas én Zwarte Piet, en vier cheerleaders, en een drumband, en een Mexicaans Mariachi orkest…

Als ik denk aan al die dagen dat ik mij zo heb misdragen, zingt Sef ondertussen, dan denk ik: had ik maar een tijdmachine. Ja jongens, dat had jullie inderdaad een hoop moeite bespaard. Tevergeefse moeite bovendien, want na afloop kan Dio’s vriendin hem nog steeds niet vergeven. Hij moet zich wel héél erg misdragen hebben. Tijdmachine heeft uiteindelijk wel een happy ending, maar niet zoals je misschien verwacht.

En de muziek?

Wow. De opvolger van Dio’s samenwerking met Voicst is alweer een nummer om van te houden. Tijdmachine is een soort opgefokte ska met in de refreinen de brommende baslijnen die blijkbaar Dio’s handelskenmerk zijn (we hoorden ze ook al in Het is je boy). Leuke muziek met een grappige en herkenbare tekst.

Zie ook:
- Nieuwe video: Dio/Voicst – Het Is Je Boy

Met dank aan Jacqueline voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Dio/Sef – Tijdmachine

    1. Val

      Blijkbaar was deze al geplaatst sorry

        /   Reply  / 
  1. Pingback: Nieuwe video: Dio/Sef - Aye | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>