Nieuwe video: Ryan Leslie – How It Was Supposed To Be

Ryan Leslie laat weten dat hij uiteindelijk drie verschillende videoclips voor dit nummer wil maken. Hieronder zie je de eerste poging waarin regisseur Guillaume Doubet vooral heeft geprobeerd de rauwe sfeer van de muziek (een opvallend ruig gitaarnummer) te vangen.

Laten we hopen dat de volgende twee versies interessanter zijn, want dit is helemaal niks. ‘Rauw’ is in de ogen van Doubet blijkbaar hetzelfde als onscherp en onderbelicht. Daar is opzich niets mis mee, maar wel als dat je enige trucje is. Ryan Leslie noemt het eindresultaat ‘gritty’ (grofkorrelig), maar wij houden het liever op ‘saai’ en ‘ongeïnspireerd’. Hoeveel mooie woorden de regisseur er ook voor verzint, uiteindelijk is dit toch gewoon een video over Ryan Leslie in een leeg pakhuis.

En de muziek?

Volgens Ryan is dit het meest persoonlijke nummer op zijn album en klinkt het zo ruig omdat hij door een rotperiode ging tijdens de opnames. Okee. Als een ellendig privé-leven bij deze man zulke geïnspireerde muziek oplevert, dan zou je bijna gaan hopen dat zijn kat doodgaat als het tijd wordt om een volgend album op te nemen. Wat een lekker nummer!

Zie ook:
- Nieuwe video: Ryan Leslie – Diamond Girl

Met dank aan keesvanderkees voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Ryan Leslie – How It Was Supposed To Be

  1. Brandon

    Ik zag haar gisteren bij de Graham Norton Show en ze heeft een erg gaaf nummer! Heeft wat mambo no.5. invloeden…

    Alesha Dixon – The Boy Does Nothing
    http://www.youtube.com/watch?v=DZJJEtJSiuM

      /   Reply  / 
  2. Brandon

    hmmz… laat maar… heb hem al gevonden op de site…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>