Nieuwe video: Kelly Clarkson – My Life Would Suck Without You

Herinneren we ons Since U Been Gone nog? Kelly Clarkson die enthousiast een appartement overhoop gooit: jurken kapotknippen, kussens doormidden scheuren, schilderijen van de muur rukken en een fotolijst door de glazen tafel gooien. Wij dachten altijd dat ze het deed om wraak te nemen op haar ex, maar My Life Would Suck Without You onthult de waarheid: Kelly Clarkson maakt gewoon graag dingen kapot.

Deze keer zien Kelly en haar vriend er gelukkig en verliefd uit, en toch spoelt zij zijn sleutels door de wc, gooit achtereenvolgens zijn tijdschrift, zijn favoriete kleding en zijn vissekom uit het raam (de goudvis kan nog nipt worden gered) en laat bijna zijn auto verongelukken. Zomaar, voor de lol. Het zal je vriendin maar zijn.

Het levert net als bij Since U Been Gone een vermakelijke videoclip op, maar toch misten wij deze keer een beetje het venijn. Het appartement van haar ex
bracht blijkbaar het slechtste in Kelly naar boven, want haar vernielzucht was daar veel creatiever. Ook de live-optredens tijdens de refreinen zijn deze keer saaier omdat er: A. geen publiek bij aanwezig is en B. Kelly’s jurkje niet meer tot vlak boven haar navel is uitgesneden (helaas mannelijke lezers, helaas).

En de muziek?

Ook muzikaal ligt Since U Been Gone voortdurend op de loer. En helaas voor Kelly, ook hier valt de vergelijking in het voordeel van dat liedje uit 2004. Beide nummers beginnen met een simpel gitaarloopje, vliegen tijdens de refreinen heerlijk uit de bocht en ze eindigen allebei met een lekker schreeuwerige finale. Er is weinig mis met dit nieuwe nummer, Since U Been Gone beheerste het trucje alleen net iets beter.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kelly Clarkson – Don’t Waste Your Time
- Nieuwe video: Kelly Clarkson – Never Again

Met dank aan Inge voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Kelly Clarkson – My Life Would Suck Without You

  1. Willem

    Ge-wel-dig nummer!

      /   Reply  / 
  2. Jos van Praag

    SUPER-goed Nummer het is officieel Kelly heeft haar record van grootste stijging in US Hot 100 terug doordat ze in de Hot 100 van morgen van 97 naar 1 stijgt!

      /   Reply  / 
  3. MB

    dit vind ik helemaal niks, veel te geproduceerd

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Leuk nummer leuke clip, maar idd Since you be gone was beter zowel als clip als nummer, Ze is alleen wel opgeknapt ze is hier een stuk knapper. (owjaa ze heeft nu ook geen jurk aan he bij het optreden;))

      /   Reply  / 
    1. Larossa

      Ja Kelly is teminste geen zak botten zoals de meeste zangeressen,maar is teminste wat voller dus mooier

        /   Reply  / 
  5. Pingback: Een les in YouTube-filmpjes kijken | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>