Nieuwe video: Kelly Clarkson – Don’t Waste Your Time


Kelly Clarkson die als een moderne prinses Doornroosje voor honderd jaar in slaap is gevallen. Maar terwijl de echte Doornroosje al die tijd lag te wachten tot een knappe prins haar wakker zou kussen, wil prinses Clarkson juist niks meer met haar knappe prins te maken hebben. De doornstruiken waar het kasteel mee is overwoekerd moeten er bij haar voor zorgen dat die rotzak voorgoed uit haar buurt blijft.

Die rotzak? Tja, daar gaan we dan maar vanuit. Kelly wil in ieder geval niks meer met hem te maken en zou, volgens het refrein, de herinneringen het liefst uit haar geheugen wissen. Het goede nieuws is dat het wel een fraaie videoclip heeft opleverd. Kelly Clarkson ziet er prachtig eenzaam uit, helemaal alleen in dat grote kasteel.

En ook al die doornstruiken (in het sprookje wordt toch echt gesproken over rozen, maar ik zie hier alleen maar kale takken) zijn erg geslaagd. Ze doen absoluut hun werk, haar ex komt er met geen mogelijkheid doorheen, maar tegelijkertijd zorgen ze er ook voor dat Kelly zelf geen kant meer op kan. Wat een dramatische symboliek. Mooie video, simpel maar effectief. Het kasteel zelf ziet er aan de buitenkant een beetje kunstmatig uit, maar gelukkig komt dat maar heel kort in beeld. Van binnen oogt het behoorlijk authentiek en zul je moeite hebben om de echte decorstukken van de computeranimaties te onderscheiden.

En de muziek?

Best een mooi nummer eigenlijk. Zoals alle muziek van Kelly Clarkson blijft het bij een light-variant van échte rockmuziek, maar toch klinkt dit best lekker. Ik heb er met meer plezier naar geluisterd dan ik vooraf had verwacht. Rocken kan ze misschien niet, goede liedjes schrijven (of laten schrijven, dat weet ik niet) blijkbaar wel.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kelly Clarkson – Never Again

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Kelly Clarkson – Don’t Waste Your Time

  1. linda

    heee wanneer bespreek je die van gwen stefani nou ?? want hij is er al heell lang !!

    greotjes linda

      /   Reply  / 
  2. Michelle

    Nee, nee… Goede clip overigens. Maar ik had echt wel een beter liedje van Kelly Clarkson verwacht! Dit klinkt zo… ik weet niet. Niet zoals haar andere muziek, dus niet erg spetterend… Misschien klinkt het passé, maar ik vind Gimme More van Britney Spears toch wel een erg leuk liedje.

      /   Reply  / 
  3. j..

    WOW :O! lekker nummer en een mooie clip !

      /   Reply  / 
  4. sam

    zij is mn favo zangers dat hopelijk al veel xD ze is super !!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  5. sam

    trouwens ze kan rocken als de beste !!! =P

      /   Reply  / 
  6. Debby

    En tóch vind ik haar stukken mooier met wat donkere haar =)

    - De muziek:
    Lekker nummer! Mooie en goede tekst die goed bij d’r passen. Ik hoop dat dit een hit gaat worden.

    -De videoclip:
    Erg mooi gemaakt. Je moet haast een idee krijgen dat het een moderne versie is van Doornroosje. Leuk gedaan met die takken en ‘t decor zoiezo. Super goed gedaan!

      /   Reply  / 
  7. Lienn..

    de clip vind ik zo geweldig gedaan maar het liedje vind ik een beetje raar ik hoor liever haar andere liedjes want dit begint zo een beetje naar de emo stijl te gaan niet dat ik daar iets op tegen heb want een goede vriendin is emo maar hoorde toch liever haar vorige liedjes.

      /   Reply  / 
  8. Kroepoekje

    ”En tóch vind ik haar stukken mooier met wat donkere haar =)”

    Ja dat vindt ik nou ook!!!

      /   Reply  / 
  9. Debby

    Dank je Kroepoekje:P

    ‘t staat haar fantastisch gewoon:)

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Nieuwe video: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>