Nieuwe video: Akon/Colby O’Donis/Kardinal Offishall – Beautiful

Goh, de creativiteit stond zeker weer eens niet zo hoog op Akon’s prioriteitenlijstje? Eigenlijk tot niemand’s verbazing (in ieder geval niet tot de onze) heeft de zanger met Beautiful zijn zoveelste middelmatige videoclip opgenomen waarin alles draait om mooie meisjes.

Meisjes ja, want daar gaat dit nummer natuurlijk over. “When I see you I run out of words to say,” begint Akon zijn zoveelste liefdesverklaring. Tegen een verder nogal saaie witte achtergrond komen ze vervolgens allemaal voorbij: meisjes met een verenkrans, Japanse meisjes met een waaier, stoere meisjes met gouden kettingen, meisjes in lingerie en meisjes met een oranje streep over hun gezicht (make-up is ook al niet meer wat het geweest is).

We stellen ons voor dat Akon vroeger op school een getalenteerde leerling was die geen zin had om zijn best te doen. Zo iemand die gemakkelijk 8en en 9′s zou kunnen halen, maar die liever met minimale inspanningen een zesje haalde omdat dat ook voldoende was. En hij is in de loop der jaren natuurlijk geen spat veranderd. Ook deze videoclip is precies goed genoeg om hem net geen onvoldoende te kunnen geven, maar ook absoluut niets meer dan dat.

En de muziek?

De stem van Akon is een acquired taste waar wij wel nooit aan zullen wennen (de speakers op onze computer kraakten weer van ellende tijdens zijn doordringende uithalen), maar zelfs wij moeten toegeven dat de man af en toe wel aardige liedjes schrijft. Deze keer alleen niet. Beautiful is weinig meer dan een luie beat met wat ongeïnspireerde geluidseffecten. Kardinal Offishall’s rap is op het einde een kleine opleving, maar zelfs dat is niet voldoende om deze song te redden.

Met dank aan AAPJE voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Akon/Colby O’Donis/Kardinal Offishall – Beautiful

  1. Nikkie

    bah, die vent heeft een irritante stem!

      /   Reply  / 
  2. kenny

    hij is gwn fcking goed!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Akon/Colby O’Donis/Brace - Beautiful (Remix) | Videoclips

  4. Pingback: Preview: Trina/Keri Hilson/Diddy – Million Dollar Girl | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>