Nieuwe video: Akon/Colby O’Donis/Brace – Beautiful (Remix)


Onze eigen Brace maakt internationale vrienden. Hier zingt hij een stukje mee met Akon en Colby O’Donis op deze nieuwe remix (al horen wij, op het Nederlandse stukje na, weinig verschil) van Beautiful. Voor de videoclip is hetzelfde filmpje gebruikt, maar nu met een paar nieuwe scenes.

Met andere woorden: een toch al stomvervelende videoclip is er speciaal voor de Nederlandse markt nog wat saaier op geworden. Voorheen draaide de clip om Akon en Colby voor een witte achtergrond met heel veel meisjes. De nieuwse scenes sluiten daar naadloos op aan met precies dezelfde witte achtergrond en handvol nieuwe meisjes. Creatief is anders.

En de muziek?

Brace laat zijn mooie stem iets minder drastisch verbouwen door de autotune (hoewel dit ook zeker niet zijn natuurlijk zangstem is), dus dat is tenminste iets. Voor de rest vinden wij Beautiful nog steeds een vervelend liedje. De vorige keer keken we vol verbazing toe hoe dat simpele deuntje toch nog behoorlijk populair werd. Laten we hopen dat dat nu niet weer gebeurd.

Met dank aan shira voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Akon/Colby O’Donis/Brace – Beautiful (Remix)

  1. AAPJE

    Deze versie is toch duidelijk slechter dan die orginele…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>