Nieuwe video: Natalia – Heartbreaker

Natalia houdt niet van hartenbrekers. Mannen: waag het niet om met haar hart te spelen tenzij je het meent. Iedereen die dingen belooft die hij eigenlijk niet meent, alleen om haar voor één nacht te veroveren, kan rekenen op de wraak van Natalia – wraak met duistere voodoo-magie!

Voor je het weet heeft de Belgische zangeres een voodoo-poppetje geknutseld met jouw naam erop, die ze vervolgens gebruikt als speldenkussen. Het lijkt het ideale recept voor een hilarische video (daar kan Centraal Beheer over meepraten), maar toch komt het er bij Natalia nooit echt uit. We zien wat er gebeurt, we snappen het verhaal, maar toch moeten we er niet om lachen.

Het voornaamste probleem is dat de hele video zich afspeelt in één kamer – een soort hotelsuite waar kamermeisjes in en uit lopen. Hadden we de mannen gezien in hun natuurlijke omgeving (thuis, op hun werk, aan de bar in hun stamcafé) dan was het misschien grappig geweest om hen te zien kronkelen door Natalia’s wraak, maar met z’n allen opgesloten in één kamer komt het een beetje sadistisch en vooral heel erg humorloos over. Jammer, want het idee is echt niet zonder potentie.

En de muziek?

Sinds we Lady Linn hebben gehoord (ook uit België) zijn we iets minder gecharmeerd van Natalia. Dat is toch ‘the real thing’ terwijl Natalia misschien wat meer de commerciële kant vertegenwoordigt, maar wat heeft ze nog steeds een overweldigende stem! Op volle orkaankracht stijgt ze boven de wervelende muziek uit. En commercieel of niet, dat klinkt nog steeds erg opwindend. Zalige soulmuziek. Menig buitenlandse zangeres zou een moord doen voor zo’n sterk nummer.

Met dank aan Ziggi voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Natalia – Heartbreaker

  1. JM

    Tip:

    VV Brown – Leave

      /   Reply  / 
  2. MichielV

    Hele leuke song dit, videoclip is ook wel aardig, maar er had inderdaad meer in gezeten!

    Nog een tip voor wat lentekriebels uit België:
    Leki & The Sweet Mints – Love Me Another Day
    http://www.youtube.com/watch?v=4KNCe8OHvcI

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>