Nieuwe video: Bløf – De Storm (Geef Niet Op)


De vorige keer dat ze op de soundtrack stonden van een film weerhield dat Bløf er niet van om toch een leuke videoclip te maken. Maar ja, dat was een rom-kom en dit is een film over de watersnoodramp. Hier past geen luchtige videoclip. Bovendien is ‘De Storm’ één van de duurste Nederlandse producties allertijden. Als Universal die gigantische investering ooit wil terugverdienen is het van het grootste belang dat jullie allemaal naar de bioscoop gaan. Vandaar dus deze uit de hand gelopen trailer.

Toegegeven: al dat water ziet er inderdaad overweldigend goed uit. Het verhaal van de film klinkt ontzettend vermoeiend (vrouw raakt tijdens de ramp haar baby kwijt, andere vrouw vindt die baby maar wil hem niet meer teruggeven – alsof de watersnoodramp al niet dramatisch genoeg was), maar alleen al vanwege dat spektakel zouden we bijna overwegen een bioscoopkaartje te kopen. Wel jammer dat de afloop van één van de spannendste scenes hier al wordt verklapt: Sylvia Hoeks verdrinkt niet echt maar wordt op het laatste moment gered door Barry Atsma. Weg spanning!


Directe Link

En de muziek?

Hm. Tsja. Laten we zeggen dat we Bløf weleens geïnspireerder hebben meegemaakt. Geef Niet Op is degelijk vakwerk van de band die nooit écht slechte nummers schrijft, maar in al zijn voorspelbaarheid toch een wat vermoeiend liedje. Zal vast wel weer een hit worden, maar klinkt alsof Bløf het op de automatische piloot heeft ingespeeld.

Met dank aan Remco voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>