Nieuwe video: Jason Derulo – Whatcha Say


Laten we voor Jason Derulo hopen dat Whatcha Say een hit wordt, de toekomst van zijn relatie hangt er vanaf. Jason is namelijk vreemdgegaan, werd op heterdaad betrapt en heeft nu natuurlijk spijt van zijn gedrag. Daarom belooft hij zijn vriendin: “but when I become a star / we’ll be living so large / I’ll do anything for you!”

Mooie woorden, maar voorlopig lijken ze weinig effect te hebben. Regisseur Bernard Gourley (Must Be Love, Follow My Lead, Mein, Helpless When She Smiles) filmt de videoclip voor de deur van Jason’s vriendin waar hij haar smeekt om een tweede kans. Hoe langer zij weigert om hem binnen te laten, hoe wanhopiger de zanger wordt. De clip is doorspekt met flashbacks die het mysterie enigszins verpesten, maar het idee om een hele video te filmen voor een gesloten deur is wel erg origineel gevonden. Zal het Jason Derulo uiteindelijk lukken om zijn vriendin over te halen? Bekijk Whatcha Say en kom erachter.


Directe Link

En de muziek?

Aan Europa is het een beetje voorbij gegaan, maar in Amerika was Imogen Heap, en dan vooral het nummer Hide And Seek (dat hier wordt gesampled) heel erg hot nadat het werd gebruikt in een cruciale scene van The O.C. Vreselijke muziek als je het ons vraagt (kijk ook vooral niet naar deze parodie als je van plan bent het nummer ooit nog serieus te nemen), maar op één of andere manier krijgt Jason Derulo het voor elkaar om het in vocoder-gedrenkte refrein nóg goedkoper te maken. Zingen kan hij wel en de rest van Whatcha Say klinkt eigenlijk verrassend goed, maar dat refrein is vreselijk.

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Jason Derulo – Whatcha Say

  1. MASIS

    Geweldig nummer!

    Op dit moment zeker een megahit in Amerika. Staat op #2 in de nieuwe Billboard Hot 100 en terecht! Gaaf nummer. De clip valt een beetje tegen maar dat vergeven we hem dan maar voor deze keer.

      /   Reply  / 
    1. MASIS

      Dat liedje + clip is al jaren uit. 2007 dacht ik….

        /   Reply  / 
  2. JR

    Ik vind het eigenlijk echt een topnummer (vooral het origineel). Maarja, ik vond The O.C. ook leuk, dus het is wss normaal dat we van mening verschillen.

      /   Reply  / 
  3. Anne

    Je zou Imogen Haep een kans moeten geven! Ze heeft net een nieuw album uitgebracht. Een aanrader!
    Dit nummer daarentegen is in een woord verschrikkelijk.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Jason Derulo – In My Head | Videoclips

  5. Pingback: Nieuwe video: Jason Derulo – What If | Videoclips

  6. Pingback: Nieuwe video: Jason Derulo – The Sky’s The Limit | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>