Nieuwe video: Kane – Love Over Healing


Speciaal door Arnie gemaakte compilatie van Komt Een Vrouw Bij De Dokter-scenes voor Kane’s nieuwste single. Wij van videoclips.blog hanteren al jaren het beleid dat zulke filmpjes geen videoclips zijn, maar filmtrailers. Ze krijgen dan ook standaard een onvoldoende, hoe goed ze misschien ook gemaakt zijn.

Dus Reinout O, als je meeleest, trek het je niet aan. Love Over Healing is ongetwijfeld een prima trailer, het heeft alleen niets met een videoclip te maken. In dit geval ontbreken zelfs de perfomance-beelden waar zulke trailer-video’s vaak nog mee versneden worden. Het is daarmee niet de eerste Kane-video waar Kane niet in voorkomt, maar het vergroot bij deze wel de goedkope en gemakzuchtige indruk die Love Over Healing toch al achterliet.


Directe Link

En de muziek?

Wat ons betreft een sterkere song dan No Surrender, maar echt spannend wil het toch niet worden. Om eerlijk te zijn waren we überhaupt nooit zulke fanatieke Kane-fans, maar de spanning en het gevaar die sommige singles aantrekkelijk maakten lijkt tegenwoordig helemaal verdwenen. Ja No Surrender krijgt een voldoende als braaf en degelijk rocknummer, maar Dinand en Dennis zouden toch eens bij zichzelf te rade moeten gaan of dat nu echt is wat ze willen.

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>