Nieuwe video: Toni Braxton – Make My Heart


Het dansje van Make My Heart bevat een routine waarin Toni Braxton haar rechterhand gebruikt om koele lucht naar haar gezicht te wapperen. De suggestie is uiteraard dat een man er zo lekker uitziet dat ze het er warm van krijgt. Niet voor niets klinkt ‘Make My Heart’ precies als ‘Make Me Hot’. De videoclip zit toepasselijk genoeg vol gespierde mannelijke dansers met ontblote bovenlijven.

Make My Heart is dus gewoon een dansvideo. Niets bijzonders (zeker niet in een jaar waarin artiesten als Lady Gaga, Rihanna en de Black Eyed Peas het concept van ‘gewoon een dansvideo’ naar opwindende nieuwe hoogtes tillen), maar regisseur Bille Woodruff levert ondertussen wel vakwerk af. De clip is mooi gefilmd, lekker gevarieerd en soms zelfs grappig (de voluptueuze BBW-danseres weet haar lichaam wel heel apart te schudden en later komen er zelfs een paar bejaarde vrouwtjes genieten van al het mannelijke schoon). Origineel wordt het nergens, maar Make My Heart verveelt geen seconde.

Voor de vrouwelijke kijkers moet deze video helemaal een feest zijn (dat was in ieder geval de bedoeling), maar voor een 42-jarige mevrouw brengt Woodruff Toni Braxton ook behoorlijk ‘hot’ in beeld in haar doorschijnende catsuit. Uiteindelijk heeft geen enkele kijker iets te klagen met deze weinig verrassende maar oerdegelijke en soms zelfs opwindende dansvideo.

En de muziek?

Het refrein deed ons in de verte denken aan Justin Timberlake’s refrein in Like I Love You, maar verder valt vooral op dat deze Lucas Secon-productie lang niet zo goed klinkt als een track van de echte Neptunes. Het klinkt allemaal niet onaardig, maar het lijkt meer een gecalculeerde poging om erbij te horen (een modern geluid om aansluiting te vinden bij een jonge doelgroep) dan een werkelijk vooruitstrevende productie. Wij zijn in ieder geval niet echt onder de indruk.

Met dank aan MB voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Toni Braxton – Make My Heart

  1. MB

    WHAHAHA die vrouw bij 1:49 is echt te grappig :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>