Nieuwe video: Travie McCoy – We’ll Be Alright


Je kan veel over Travie McCoy’s nieuwste video zeggen, maar niet dat hij niet bij de tekst past. “We are young, we run free / stay up late, we don’t sleep / got our friends, got the night / we’ll be alright,” is een bijna letterlijke omschrijving van wat er in deze clip gebeurt. Travie met al zijn vrienden op een zorgeloos feestje dat de hele nacht doorgaat.

Origineel is anders en we hebben ook weleens leukere, wildere en spannendere party-video’s gezien, maar vrolijk is We’ll Be Alright in ieder geval wel. Het geheime wapen van de clip is Travie McCoy zelf. Hij draagt de video met een energieke performance waar het oprechte plezier vanaf straalt. Supergrass zou trots op hem zijn. Frustrerendste scene: twee meiden die hun boobies flashen… met hun rug naar de camera. Grrr!

En de muziek?

‘Wat is een Supergrass nou weer?’ horen wij onze jongere lezers denken. Het is ook wel lang geleden, maar We’ll Be Alright is toch echt een cover van Supergrass’s briljante single Alright uit 1995. Als je het ons vraagt is het origineel nog steeds (veel) beter, maar het refrein is zo leuk dat we er ook in Travie’s versie vrolijk van werden. Heerlijk nummer en veel leuker dan Billionaire.

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Travie McCoy – We’ll Be Alright

  1. Lina

    Waarom zijn de reviews nu zo kort? :S

      /   Reply  / 
  2. RS

    Op een of andere manier verbaast het me niks dat dit een cover is, vond het al geen McCoy liedje!

      /   Reply  / 
  3. lot

    Hij is echt leuk hier :P hihi

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>