Nieuwe video: Tinie Tempah/Ellie Goulding – Wonderman


Fraai eerbetoon aan de klassieke Amerikaanse science fiction-serie The Six Million Dollar Man. Astronaut Tinie Tempah raakt tijdens een raketongeluk dodelijk gewond, maar een team van wetenschappers weet zijn verwoeste lichaam toch weer te reconstrueren met microchips en andere robot-onderdelen. Gevolg: als hij wakker wordt ontdekt Tinie Tempah dat hij is veranderd in een bionische superheld in dienst van de overheid. Wat de rol van Ellie Goulding precies is werd ons niet helemaal duidelijk (verpleegster? wetenschapper? echtgenote?), maar zij mag gedurende de hele clip bezorgd toekijken.

Het leuke is dat regisseur Robert Hales Wonderman ook echt voorziet van een jaren zeventig-esthetiek. Veel oude fragmenten, amateuristische special effects, gedateerde lettertypes en een laboratorium vol primitieve computers. Het komt behoorlijk dicht in de buurt bij het introfilmpje van de echte Six Million Dollar Man. In de laatste anderhalve minuut komt Tinie Tempah ook echt in actie als superheld, wat leidt tot een aantal hilarisch slechte actiescenes. Vooral die rubberen tralies die hij met zijn blote handen kan verbuigen maken indruk. Wij verheugen ons nu al op het beloofde tweede deel!


.

Kijken op YouTube

En de muziek?

Onze favoriete Tinie Tempah-single tot nu toe, al is dat ook voor een groot deel te danken aan Ellie Goulding die het nummer voorziet van een dromerig refrein. De electrobeats zijn net als bij Pass Out afkomstig van producer Labrinth. Mooi hoe hij dat simpele synthesizer-melodietje vier minuten lang interessant weet te houden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Tinie Tempah/Ellie Goulding – Wonderman

  1. kkhh96

    geweldig liedje!!
    (ben trouwens grote fan van Ellie Goulding <3)

      /   Reply  / 
  2. -Cn-

    Vet mooi nummer :O

    = Fan van Tinie Tempah en Ellie Goulding

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>