Nieuwe video: Justin Bieber – As Long As You Love Me

De Beliebers zijn het erover eens: As long as you love me wordt de beste clip van Justin Bieber tot nu toe. Op twitter werd zelfs geschald: The ALAYLM video is going to make history. Let’s do this! Naar onze bescheiden mening hoeft Justin niet ontzettend veel te doen om zijn fans tevreden te stellen, maar gelukkig heeft hij er toch een fraaie clip van gemaakt.

Zoals we al konden zien in de preview heeft Justin een liefje met een erg zorgzame vader. In de mini-film moet deze man overtuigd worden van Justins liefde. En dat gaat nog niet zo eenvoudig! De zanger mag namelijk niet bij zijn meisje komen, dus ‘ontvoert’ hij haar. Met alle gevolgen van dien, want daar is schoonpappie natuurlijk niet van gediend!

In de clip worden lieflijke zwoele scenes afgewisseld met choreo’s waar Justin de Michael Jackson in zich naar boven haalt. Vooral in de scenes in de parkeergarage weet hij zich te ontpoppen als een smooth criminal. Tot zover de vergelijkingen, want King of pop willen we het tieneridool (nog) niet noemen. Geschiedenis schrijven met deze clip, zoals de fans beweren, is waarschijnlijk wat overdreven. Het is wel Justins leukste tot nu toe!

De muziek
De trend die we al hoorden op Boyfriend zet zich voort: Justin maakt pop die voor een grote doelgroep te behappen is. Waar hij op zijn eerdere singles echt nog een kinderstem had, klinkt hij hier wat zwaarder en volwassener. Het nummer is uiteraard zo gelikt geproduceerd dat het door iedereen gezongen had kunnen worden, maar daar zullen de fans vast niet mee zitten. Vooral het riedeltje lo-lo-lo-lo-lo-love me in het refrein nestelt zich al aardig snel in je geheugen, waardoor As long as you love me de komende tijd waarschijnlijk niet van de radio is te slaan. Het is nu alleen te hopen dat Justin ook nog wat beweegruimte krijgt van zijn management en niet ten onder gaat aan zijn eigen roem.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Justin Bieber – As Long As You Love Me

  1. Lawa

    Het liedje is GEWELDIG,maar de clip…ik heb Justin als een lieve onschuldige jongen gekent en dacht dat hij niet zou veranderen..maar deze clip..het is gewoon NIKS voor hem,ik vind het niks..jammer dat hij uiteindelijk toch dit soort dingen maakt…

      /   Reply  / 
  2. mariska

    het lijkt erg op hero van enriqeu iglesias
    de clip is echt geweldig

      /   Reply  / 
  3. Vanessa

    Leuk liedje, maar de clip…. oh oh. Justin had nooit zo ver mogen gaan. Heel slecht voorbeeld voor al zijn jonge fans! Maar het liedje is echt heel leul. De komende tijd ga ik het refrein niet meer vergeten!!

      /   Reply  / 
  4. bieberfever

    justin bieber is geweldig deze video ook alleen ik schrok wel een klein beetje

      /   Reply  / 
  5. bieberfever

    alhoewel het laat wel zien hoe zoiets kan gaan

      /   Reply  / 
  6. ella

    OMG ik hou van justin, ik schrok echt bij het stukje dat hij inelkaar werd geslagen. (ookal is het nep)
    Maar de video is voor de rest leuk, het is misschien niet goed voor zijn JONGE fans, maar hij laat wel zien dat dit je dus kan over komen. En dat vind ik wel goed van justin.

      /   Reply  / 
  7. Lena

    De JB-fanclub heeft deze site blijkbaar ook ontdekt… Vind het niets eerlijk gezegd

      /   Reply  / 
  8. Jennifer

    Wow, ik ben hier allang niet meer geweest :O
    Leuk dat videoclips.blog.nl terug is!

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Nieuwe video: Justin Bieber / Ludacris - All Around The World | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>