Nieuwe video: Alicia Keys – Girl On Fire

Het heeft even geduurd (het nummer is namelijk al máánden op de radio) maar eindelijk heeft Girl on fire van Alicia Keys een videoclip gekregen. Het is de versie geworden zonder Nicki Minaj – waarschijnlijk omdat deze het te druk had met één van haar eigen talloze clips. Verwacht geen vuur in deze clip, maar wel een sterke vrouw die alles onder controle heeft.

Alicia speelt namelijk de perfecte huisvrouw. Eentje die alles voor elkaar krijgt, handig is en ook nog eens beeldschoon. Ze is er voor haar kinderen, voor haar (afgetrainde) man en voor haar schoonmoeder. In ieder shot even betoverend. Extra bekrachtigd door een sprookjesachtige gele en groene gloed over de gehele video. Doeltreffende manier om te laten zien dat deze dame ‘on fire’ is. Inderdaad alleen jammer van die opzichtige sluikreclame op het einde.

De muziek
En inderdaad, this girl is on fire. Wat een bombastisch wereldnummer, gebonden door Alicia’s krachtige uithalen. Het nummer – dat steunt op een industriële zware beat – heeft alle facetten van een echte Keys-track. Vooral de bridge vanaf 2:15 is ook weer ijzersterk. Nicki Minaj is een leuke toevoeging (op de andere versie althans) maar ook zonder haar is dit erg indrukwekkend.

Met dank aan Madiek voor de tip!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Alicia Keys – Girl On Fire

  1. Lisa

    XD Ik zie Alicia Keys niet voor met een neger als man meer een blonde man ofzo x’D

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: Alicia Keys / Nicki Minaj – Girl On Fire (Inferno version) | Videoclips

  3. Pingback: Nieuwe video: Alicia Keys – Brand New Me | Videoclips

  4. Annemiek

    Leuk nummer. Colour of the wind-Vannessa Williams is een nummer waar je kippenvel van krijg. Mooi om na te luisteren met een glas wijn bij b.v. de openhaard of de kachel!! g’tjes Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>