Nieuwe video: Nicki Minaj – Va Va Voom

Vergeet Roodkapje, Sneeuwwitje en Doornroosje. Va va voom is een sprookje met Nicki Minaj in de hoofdrol. En veelzijdig als ze is, vertolkt Nicki al deze sprookjesfiguren in een clip van drie minuten. Compleet met woeste jagers, glazen kisten en sprekende spiegels. Aan de creativiteit van de Amerikaanse ster lijkt maar geen einde te komen.

Als er aan het begin van deze video een eenhoorn op je af komen gedenderd, weet je dat het wéér een fantasievolle video gaat worden. Wéér zeg ik, omdat Nicki tegenwoordig wekelijks een videoclip uitbrengt. De vorige keer dacht ik nog dat dit ten koste zou gaan van de kwaliteit. Maar gelukkig is Va Va Voom een rond geheel, in plaats van alleen maar over-de-top-scenes waarin Nicki het van volslagen gekheid ook allemaal niet meer weet.

Het sprookje – waarin Nicki zowel Roodkapje, Sneeuwwitje als de boze stiefmoeder speelt – is open voor eigen interpretatie. Goed en slecht loopt door elkaar, net zoals de verschillende haarkleuren. Bovendien zijn de creaties die de zangeres draagt kunststukken op zich, wat de magie alleen maar ten goede komt.

De muziek
Die discografie van Nicki Minaj is echt niet bij te houden. Geen idee waar, wanneer, of en hoe dit nummer uitgebracht gaat worden, aangezien ze iedere drie dagen een nieuw nummer tot single bombardeert. Het is in ieder geval weer een stuk commerciëler dan haar vorige The Boys (samen met Cassie) en klinkt ook weer als één geheel. Catchy is het ook, maar of een refrein bestaande uit If you want it, I’m gonna be Va Va Voom Voom | If you got it, you got it | You got that boom boom nou echt de muziekgeschiedenis in zal gaan?

Klinkt

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nicki Minaj – Va Va Voom

  1. JESS!

    Eeeh, het is niet Va Va Boom maar Va Va Voom….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>