Nieuwe video: Priyanka Chopra / Will.i.am – In My City

Dat heeft Priyanka Chopra slim bekeken. Ze doet in haar clip In my city onder andere Londen, Parijs en New York aan, maar in feite is ze de studio niet uit geweest. Alle steden verschijnen namelijk als animaties om haar heen. De haast oogverblindende kleuren versterken bovendien haar ‘vrijheid blijheid’ boodschap. Want Priyanka belooft plechtig dat je nog nooit zo’n knalfuif hebt meegemaakt als in haar stad.

Welke stad dat dan is, mag je zelf invullen. Everbody is welcome here, we got no worries here. Priyanka zal het dus in ieder geval niet hebben over Moskou of Libanon, dat mag duidelijk zijn. Dansen, feesten en lol maken, dát zijn de uitgangspunten van de Indiase zangeres, die overigens in 2000 werd uitgeroepen tot miss world. Instant vrolijkheid gegarandeerd. En vanaf 2:50 een leuk kijkje op de ‘kale’ set, als alle animaties eventjes worden gepauzeerd.

De muziek
Het nummer is natuurlijk compleet inwisselbaar. Deze dame kan nog zo knap zijn, echt een bijzondere stem heeft ze niet. In ieder ander liedje zou je haar waarschijnlijk niet eens herkennen. Maar goed, de positieve boodschap is aanstekelijk, dus we vergeven het Priyanka Chopra. Als ze de volgende keer maar met iets onderscheidends komt.

Clip-oordeel 

Meer van Will.i.am:
Nieuwe video: Will.i.am / Britney Spears – Scream And Shout
Nieuwe video: Will.i.am / Nicci Sundae – Hoola Hoop

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>