Nieuwe video: Ke$ha – Dirty Love

dirtylove

Waarom kijken? Het regisseren van een videoclip is vakwerk, dat zeker niet voor iedereen is weggelegd. Daarom houd ik altijd mijn hart vast als een artiest het heft in eigen handen neemt. Waarom denken al die zangers toch dat ze van alle markten thuis zijn? Ook Ke$ha kruipt voor Dirty Love zelf achter de knoppen en levert hiermee dus haar regiedebuut af.

Ze heeft het zichzelf niet al te moeilijk gemaakt, want het grootste gedeelte van de clip bestaat uit een stripact op een klein podium. Voor de rest rollebolt Ke$ha wat over de grond, waardoor er steeds meer glitters en confetti aan haar ranke lijf blijven kleven. Het is een video met een hoog fun-gehalte, maar lang niet zo dirty als Ke$ha ons wil doen geloven. Ze had pas echt indruk gemaakt wanneer het allemaal nog veel smeriger was geweest.

En de muziek? Leuk liedje wel. Veel meer rock dan we van Ke$ha gewend zijn, waardoor ze ongegeneerd kan uithalen met haar stem. Hier en daar is het eerder krijsen dan zingen wat ze doet. Een heel album is dat niet om aan te horen, maar bij dit nummer past het wel. Ze blèrt niet voor niets I don’t want your baby | I don’t need a man | I just want your dirty love | All I need is to get in between your sheets. Het kan maar duidelijk zijn!

Het origineel is trouwens een duet met Iggy Pop.

Lees ook:Nieuwe video: Pitbull / Ke$ha – Timber
Lees ook:Nieuwe video: Ke$ha / Will.i.am – Crazy Kids
Lees ook:Nieuwe video: Ke$ha – Die Young

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Ke$ha – Dirty Love

  1. Malek

    Ze doet wel steeds het zelfde kunstje (halfnaakt door het beeld rennen), liedje is wel leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>