Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Your Love

yourlove

De laatste single van Nicole Scherzinger dateert alweer van een jaar geleden. Toen maakte ze haar comeback met het nummer Boomerang, dat veel slechter werd ontvangen dan gehoopt. Ze heeft daarom even de tijd genomen voor de opvolger en dat is Your Love. Inmiddels is de officiële videoclip te bekijken.

Waarom kijken? Zoals verwacht speelt Nicole met Your Love in op het naderende zomergevoel. En dus hopt de zangeres wat in de rondte op het strand. Iets dat je eerder verwacht van een tienermeisje dan van een vrouw van 35, maar Nicole heeft er natuurlijk wel het perfecte lichaam voor. Rollebollen in de branding, maar het acrobatische werk laat ze over aan professionals. Tegen het einde krijgen we ook nog een nacht-gedeelte te zien, waarbij er met fakkels wordt gegooid en Nicole danst in een fluorescerend regenboog-rokje. En inderdaad, het resultaat is net zo broeierig als beoogd.

En de muziek? Lezers Jeffrey en Nabil zijn dolenthousiast over dit nummer, maar mij laat het ijskoud. Het is allemaal zo vreselijk bedacht, dat ik er gewoon helemaal niets bij voel. En dan heb ik het met name over dat ingeblikte ge-doodoodoodoodoodoo in het refrein, dat na twee keer al gaat vervelen. Daarbij komt dat Nicole zich nu plots voordoet als een niets-aan-de-hand-meisje, terwijl er een heel ander imago aan haar kleeft. Nee, het plaatje klopt gewoon niet.

Battle of the babes; wie heeft de beste zomersong?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>