Nieuwe video: Karmin – #Sugar

Onlangs werd bekend dat Nick en Amy van Karmin hebben gebroken met hun recordlabel, nadat het duo afgelopen lente een nieuwe plaats afleverde. Deze breuk betekent echter niet dat het koppel stilzit. Sterker nog, er is een nieuwe single en bijbehorende videoclips verschenen. #Sugar, heet ‘ie.

Waarom kijken? Videoclips bekijken heeft natuurlijk iets voyeuristisch. Je zit vanachter je computer – of laptop, of tablet – naar iemand anders te staren. Nick en Amy hebben voor de verandering de rollen eens omgedraaid. Terwijl jij hen bekijkt, bekijken zij jou. En ook al weet je wel dat ze je niet echt kunnen zien, toch voel je je op een gegeven moment een beetje ongemakkelijk worden. Amy en Nick hebben dan ook beiden een erg verleidelijke slash doordringende blik. Met iedere andere artiest was dit waarschijnlijk een dodelijk saaie videoclip geweest, maar dit tweetal maakt er een heuse staar-competitie van.

En de muziek? Karmin krijgt wat mij betreft te weinig waardering. Dit duo maakt namelijk echt goede popmuziek, van een constant niveau ook. Dit refrein van #Sugar is toch om op te vreten? Het is haast zo verslavend als suiker zelf; na afloop heb je onmiddellijk zin in een nieuwe dosis.

Lees ook: Karmin – Pulses

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>