Nieuwe video: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

Selena Gomez kwam de afgelopen tijd vooral in het nieuws als (ex)vriendin van Justin Bieber, waardoor je bijna zou vergeten dat ze zelf ook muziek maakt. Maar de Selenators – ja echt, zo noemen haar fans zichzelf – werden vandaag blij verrast door nieuw materiaal van de zangeres. Behalve het nieuwe nummer ‘The Heart Want What It Wants’, verscheen er ook meteen een clip bij.

Waarom kijken? Selena Gomez vindt dat we allemaal moeten inzien dat ze het heus niet zo makkelijk heeft als we denken. Ook zij heeft twijfels en liefdesperikelen. Dat maak ik in ieder geval op uit het half jengelende, half huilende monoloog waarmee ze de clip opent. ‘Het is soms moeilijk. Soms voel ik me goed en vol zelfvertrouwen. Maar dat mooie gevoel wordt soms verpest door één ding. Je liet me voelen alsof het allemaal mijn schuld was. Dat is zó hard en verdrietig. En dat doet pijn,’ zo jammert ze.

Vervolgens zien we Selena een romance beleven met een jongen, die overigens niets wegheeft van Justin maar er wel een net zo losbandige levensstijl op na lijkt te houden. Ze voelt zich duidelijk eenzaam in zijn gezelschap. Verder zien we flarden van ontwikkelingen die in elke relatie voor zouden kunnen komen. Ruzie, verdriet, elkaar niet los kunnen laten, goedmaak-seks in de auto. Je kent het wel. Maar het eindigt zoals het begon, met Selena in tranen. No happy ending, zoals ze zelf al zingt. Wat een droevige, maar indringende comeback!

En de muziek? Geen onaardig nummer, dit The Heart Wants What It Wants! We kunnen er grapjes over maken, maar Selena heeft hier eindelijk iets te vertellen. Ze stapt weg van veilige popdeuntjes met als strekking ‘jongens plagen, kusjes vragen’. Ze komt erachter dat niet altijd alles zo mooi is als het lijkt, en is daar eerlijk over. En ook al zijn die liefdesperikelen misschien wat gedramatiseerd, het begin is er. Een stevige break-up doet vaak wonderen voor de muziek, dat blijkt maar weer!

Lees ook: Selena Gomez – Slow Down

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

  1. Annemiek

    The heart wants what it whants . Een mooi nummer en een gevoelige tekst en zeker waar!!!

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Zeker waar! Je kan je hart verliezen bij oude mensen jonge mensen ,bij je werk ,je hobby’s geliefde enz.. Waar je het gevoel heb en krijg dat je welkom bent of dat je bemint wordt, genegenheid of vriendschap kan tonen of dat ze je het laten zien(tonen)… dat geld dus voor heel veel mensen. Dus zonder rottigheid ,vuiligheid ,egoïsme, of jaloezie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>