Nieuwe muziek: Charli XCX / Rita Ora – Doing It

Als extraatje voor de Europese fans, die redelijk lang op het album ‘Sucker’ moeten wachten, heeft Charli XCX een nieuwe versie opgenomen van ‘Doing It’. Het betreft een samenwerking met de Britse Rita Ora. Het volledige nummer is inmiddels te beluisteren.

Als je Doing It al kende, is er niet veel veranderd. Behalve dan dat het tweede couplet nu wordt gezongen door Rita. En dat doet ze heel degelijk. Aan Rita’s stem heeft het nooit gelegen. Probleem met haar is alleen dat ze zich gedraagt als een ster die het hélemaal gemaakt heeft, terwijl dat allemaal wel meevalt. Een groot gedeelte van haar 4,5 miljoen volgers op twitter blijkt gekocht, en haar muziekcarrière als soloartieste wil maar niet echt van de grond komen. Wellicht helpt dit duet met Charli XCX haar wat verder op weg. Het is vrolijke, door de jaren ’90 geïnspireerde meezing-pop.

Lees ook: Charli XCX – Breaking Up

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>