Nieuwe video: Nicki Minaj – The Night Is Still Young

Volgens mij is er geen artiest die zoveel videoclips uitbrengt als Nicki Minaj. Deze week is het de beurt aan The Night Is Still Young, die als nieuwe single van haar album The Pinkprint dient.

Voor de clip heeft ze de zuurstokroze pruik – die we kennen uit eerdere clips – weer uit de kast getrokken. Net als in de tekst zet Nicki met een paar vriendinnen de stad op stelten. Er wordt gedanst en er worden verkleedpartijtjes gehouden. Boven het bruisende centrum schittert een buitenproportioneel grote volle maan, die iedereen uiteindelijk even wil bewonderen. Voor Nicki’s doen is dit eigenlijk een behoorlijk normale clip.

En de muziek? Met The Night Is Still Young laat Nicki horen ook nog steeds tot wat commerciëlere nummers in staat te zijn. De midtempo track is geen Starships, maar wel een stuk radiovriendelijker dan haar laatste paar (hiphop)singles. De kans dat we deze in Nederland op de radio gaan horen is aanzienlijk groter. De hook wordt na een paar luisterbeurten wel wat zeurderig. Jahaaa, the night is still young and so are we.

Lees ook: Nicki Minaj / Beyoncé – Feeling Myself

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nicki Minaj – The Night Is Still Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>