Nieuwe video: Inna / Eric Turner – Bop Bop

innabopbop

Bop Bop is alweer de vierde single van Inna’s titelloze vierde plaat. Voorgaande singles deden het vooral in haar thuisland Roemenië goed, maar sloegen in de rest van Eruopa niet echt aan. Deze keer heeft ze de hulp ingeschakeld van de Amerikaanse Eric Turner.

Dat Inna niet alleen verstand heeft van makkelijk in het gehoor liggende popdeuntjes maar ook van high fashion, bewijst ze in deze videoclip. Voor de verandering zien we haar eens niet in een niemendalletje op een strand, maar in vol ornaat op de catwalk. Zo ongeveer elke vier seconden verandert ze van designer outfit. Als een zingende mannequin. En eerlijk is eerlijk, Inna staat bijna alles.

En de muziek? Ik weet niet of het een sample is, maar anders is het Bop Bop-gedeelte in het refrein een goede vondst. Het swingt en blijft lekker hangen. Bij Inna weet je immers dat je niet op zoek moet naar een diepere laag. Dit is gewoon dansbare en onbezorgde popmuziek.

Lees ook: Inna – Diggy Down

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>