Nieuwe video: JoJo – Save My Soul

Save My Soul is de laatste clip van het drieluik van JoJo’s nieuwste EP. Evenals bij When Love Hurts en Say Love heeft het betrekking op haar persoonlijke leven. De clip is geregisseerd door Zelda Williams, de dochter van Robin.

Het nummer gaat over verslaving. En dan vooral over de machteloosheid van degenen die dichtbij een verslaafde staan. Zo machteloos heeft JoJo zich namelijk ook gevoeld over de verslaving van haar vader, die in 2015 stierf aan de gevolgen hiervan. In deze video staan zowel de woestijn als de sofa symbool voor het isolement waarin je terecht komt. JoJo en Zelda – die goed bevriend zijn – verzamelden meerdere kennissen om zich heen, die zich emotioneel bloot gaven. Eigenlijk ben je hier dus getuige van een soort creatieve, therapeutische sessie. En dat levert de mooiste clip van JoJo’s trilogie op.

En de muziek? En eigenlijk ook het mooiste liedje. De tekst is misschien wat cliché hier en daar, maar JoJo brengt het met een geweldige vastberadenheid. Vooral in de rustige coupletten weet ze te overtuigen. En die laatste ‘You got what you wanted, didn’t you?‘ komt echt wel binnen.

Lees ook: JoJo – Say Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>