Nieuwe video: Nina Nesbitt – Chewing Gum

De nieuwe single van de Schotse Nina Nesbitt heet Chewing Gum en is terug te vinden op haar onlangs uitgebrachte EP Modern Love. De videoclip kun je nu bekijken. 

Als je te lang op kauwgom kauwt gaat de smaak ervan af, en daarmee vergelijkt Nina de dating-cirkel van jongvolwassenen. Scharreltjes die snel op elkaar uitgekeken raken dus. En de videoclip zit daar uiteraard vol mee. Om de vluchtigheid van de affaires nog wat extra te benadrukken, lopen de scènes in elkaar over, waardoor iedereen het met elkaar lijkt te doen. Until the flavour’s gone. Best een stomende video van de voorheen toch wat brave Nina Nesbitt.

En de muziek? En ook qua stijl heeft Nina het roer omgegooid. Was ze eerst nog een schattig indie-meisje, inmiddels is ze een electropop-vamp, die zich met Chewing Gum makkelijk kan meten met vergelijkbare zangeressen (Demi Lovato, Rita Ora, Marina and the Diamonds). Een erg fijne poptrack!

Lees ook: Nina Nesbitt – The Hardest Part

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nina Nesbitt – Chewing Gum

  1. MASH

    Goede single!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>