Nieuwe video: Nina Nesbitt – The Hardest Part

Waarom kijken? Nina Nesbitt bracht onlangs een behoorlijk leuke videoclip uit voor Selfies, en laat nu een totaal andere kant van zichzelf zien. De zangeres zit in een nis te pingelen op haar gitaar en staart ernstig voor zich uit. Dit alles in stemmig zwart en wit. Het moge duidelijk zijn dat The Hardest Part heel wat serieuzer van toon is. Eerlijk is eerlijk, de videoclip op mute is slaapverwekkend, maar dat vergeven we Nina omdat het een mooi verlengde is van dit wonderschone nummer.

En de muziek? Zo! Daar had Nina Nesbitt me even te pakken. Ik verwachtte opnieuw een poppy nummer met een zelfde soort arrangement als Selfies. Maar The Hardest Part bevat slechts een gitaar en Nina’s dromerige stem. Ze schakelt moeiteloos tussen een warm, donker geluid en een engelachtige kopstem. Bovendien is het een prachtig liedje met een tekst die door merg en been gaat. Zoals Nina zingt It’ll never be the right the time bezorgt me keer op keer kippenvel. Meer van deze dame graag!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nina Nesbitt – The Hardest Part

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>