Preview video: Miley Cyrus – Adore You

Nog net op de valreep van 2013 kondigt Miley Cyrus een nieuwe videoclip aan. En aangezien Wrecking Ball alle records heeft gebroken, mogen we daar best wat van verwachten. Als de voortekenen ons niet bedriegen, belooft Adore You dan ook opnieuw een spraakmakend clipje te worden. Op die manier sluit de zichzelf benoemde twerk-koningin het jaar in stijl af.

En wat je ook van haar vindt, je moet erkennen dat de zangeres het slim heeft gespeeld het afgelopen jaar. Ze transformeerde van een kuis Disney-meisje in een rebelse stoeipoes en liet het preutse Amerika ontsteld achter. Meermalen kreeg ze alle aandacht op zich gericht. Tijdens de verschillende uitreikingen van de MTV Awards, zowel de Amerikaanse als de Europese editie, maar vooral ook door haar provocerende clips. In het bijzonder natuurlijk Wrecking Ball – geregisseerd door Terry Richardson – dat in zes dagen tijd 100 miljoen views behaalde. Ongekend.

Adore You verschijnt op Tweede Kerstdag en Miley heeft alvast een teaser online gezet. En die is niet mals. De zangeres is te zien tussen de lakens, terwijl ze ondeugend haar hand in haar broekje stopt. Ook is er (opnieuw) een deel van haar borst te zien. Ik vroeg me al af of Miley nog een stapje verder kon gaan, maar met dit masturbatiefilmpje lijkt ze dat daadwerkelijk te willen proberen. Die kleine dondersteen toch!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Preview video: Miley Cyrus – Adore You

 1. MASH

  Mag ik even kotsen?

    /   Reply  / 
 2. Anoniem

  Laat Miley doen wat ze wilt! Kijk dan toch niet? Wat is het probleem eigelijk? En het is vooral die Terry Richardson die de vettige is. Heb je zijn foto’s al gezien? 18+ foto’s .. ? Die zijn pas walgelijk – heb dagen niet kunnen slapen.

    /   Reply  / 
  1. MASH

   Er is geen probleem, ik zeg alleen dat ik van haar moet kotsen. Dat is menselijk. Ik kan ook niet helpen dat ik die foto over het hoofd zag. Helaas. Ik ga die video dan ook niet kijken. Wie weet wat me dan zou overkomen.
   -
   Oja trouwens nog even over die ‘regisseur’. Ze heeft toch zelf gekozen om met hem samen te werken? Toch? Ja denk daar maar eens over na.

     /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Nee (vriend) soms word je door je onschuld er in geluisd!!!(op een bepaalde manier)a.A

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>