Preview video: Miley Cyrus – Lighter

Afgelopen week heeft Miley Cyrus twee videoclips opgenomen; eentje voor voor BB Talk en eentje voor Lighter, die beiden terug te vinden zijn op haar verrassingsalbum Miley Cyrus And Her Dead Petz.

Van Lighter kun je nu alvast een preview bekijken en dat belooft een epileptische ervaring te worden. Er worden kleurrijke visuals op Miley geprojecteerd, waardoor je je in een soort truffeltrip waant. Voor het eindresultaat moeten we nog even geduld hebben. Wanneer beide videoclips zullen verschijnen is namelijk nog niet bekend, maar uiteraard zal ik dan de volledige versies uploaden en reviewen. Hieronder kun je de track van Miley And Her Dead Petz in zijn geheel beluisteren.

Lees ook: Miley Cyrus – Adore You

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Preview video: Miley Cyrus – Lighter

  1. Anass

    Kan niet wachten! Er staan mooie nummers op en sommige zijn vreselijk door die kut band genaamd Flaming Lips. Ik kan niet wachten op haar persoonlijke album die uitgebracht wordt in 2016!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>