Nieuwe video: T-Pain/Ludacris – Chopped N Skrewed


Ontwerpstudio Syndrome was een paar maanden geleden al verantwoordelijk voor T-Pain's beste videoclip ooit, maar deze nieuwe samenwerking is gewoon nog beter. Alles wat goed was aan I Can't Believe It ging terug naar de tekentafel om nóg beter, vloeiender, creatiever en mooier te worden voor Chopped N Skrewed. Het resultaat is nu echt een duizelingwekkende videoclip waar letterlijk iedere seconde iets verrassends gebeurt.

De krankzinnige computergeanimeerde reis begint als T-Pain op een geheime knop drukt, waardoor zijn mechanische zonnebril openvouwt om een bijna Escheriaanse wereld te onthullen. Alles is er met elkaar verbonden, zwaartekracht bestaat er niet, en in alle hoeken en gaten waar de camera langs zweeft zitten leuke details verborgen die terugslaan op de songtekst.

Hoe omschrijf je een videoclip waarin T-Pain kan dansen op een ronddraaiende turntable (uiteraard bediend door een Mooi Meisje, want die zijn in deze videoclip het onderwerp, de hoofdrolspeler, de inspiratie en de decoratie), waarna de camera uitzoomt om te onthullen dat de hele turntable is gebouwd op de rug van een olifant, die samen met drie andere olifanten staat op een andere turntable, alwaar niemand minder dan Ludacris op een bankje zit met een Mooi Meisje, waarna zijn hoofd openklapt, waar een kleinere Ludacris uitkomt, wiens hoofd ook weer openklapt, waarna er een nóg kleinere Ludacris uitkomt… etc etc. Konden alle videoclips maar zo mooi zijn!

En de muziek?

T-Pain tilt het stemvervormen in dit nummer naar een heel nieuw niveau. Er is nauwelijks nog iets menselijks te ontdekken aan de robotachtige geluiden die ergens tussen zang en muziekinstrument inhangen. Normaal gesproken zou ik zeggen dat het nummer beter was geweest met normale zang, maar hier weet ik dat zo net nog niet. Het hele lied is duidelijk om dat ene effect heengebouwd waardoor je je afvraagt of het niet heel erg kaal zou klinken zonder. Een krappe voldoende dan maar, want echt mooi vind ik het nog steeds niet.

Zie ook:
- Nieuwe video: T-Pain/Lil Wayne – Can't Believe It
- Nieuwe video: Lil Wayne/T-Pain/Mack Maine – Got Money
- Nieuwe video: Lil Wayne – A Milli
- Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop

Met dank aan kevi-b voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: T-Pain/Ludacris – Chopped N Skrewed

  1. AAPJE

    Respect voor Syndrome voor de video. Ze gaan soms net iets te ver vind ik. het liedje is best saai…

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    Wat een irritant kut lied

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Ludacris/T-Pain - One More Drink | Videoclips

  4. Pingback: Nieuwe video: T-Pain/Chris Brown - Freeze | Videoclips

  5. Pingback: Nieuwe video: Jazmine Sullivan - Dream Big | Videoclips

  6. Pingback: Nieuwe video: Breathe Carolina – Hello Fascination | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>