Nieuwe video: John Legend – Save room


Voor deze clip heeft John Legend aan regisseur Bryan Barber specifiek gevraagd om hem er sexy uit te laten zien. "John wilde er sexier uitzien, dus je ziet gewoon hem en een paar van zijn vrouwelijke vrienden met elkaar rondhangen, en het is veel sexier dan je misschien zou verwachten." vertelde Barber eerder deze maand tegen MTV.


Het resultaat is een video waarin we John iedere dag zien opstaan met een andere vrouw. Ook zijn er scenes waarin hij met ontbloot bovenlijf mag zingen en tegen het einde een curieus staaltje product placement als een LG Chocolate telefoon "subtiel" een paar keer in beeld wordt gebracht. (Schaamteloos John, schaamteloos).

Een niemendalletje van een video dus, maar vreemd genoeg is het door de scenes waarin je John Legend simpelweg ziet zingen toch nog een bevredigend filmpje geworden. Save room is zo'n simpel en puur nummer, er is helemaal niet veel voor nodig om daar een mooie clip van te maken. In feite was het nog beter geweest om de oninteressante verhaallijn met al die vrouwen helemaal achterwege te laten en de muziek voor zich te laten spreken. De sexy terugbrengen laat John voortaan beter over aan Justin Timberlake.

 

 

En de muziek?

Wow. Dit is om stil van te worden. Wat een ongelooflijke stem heeft die Legend toch. En zonder de trucendoos van Kanye West op de achtergrond komt die stem nog veel beter tot zijn recht. Save Room klinkt alsof het live is opgenomen met een groepje muzikanten. Dat levert een mooi warm geluid op dat alle ruimte open laat voor de zang. Het klinkt nu al beter dan alles op debuutalbum Get Lifted.

Zie ook:
- Nieuwe video: John Legend – Heaven
- Nieuwe video: John Legend – P.D.A. (We Just Don't Care)
- Nieuwe video: John Legend – Stereo
- Nieuwe video: John Legend – Another Again

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: John Legend – Save room

  1. SinnardoCode

    Wanneer word de site officieel erik?

      /   Reply  / 
  2. erik

    Op dinsdag! :)

      /   Reply  / 
  3. SinnardoCode

    Nou ik heb er zin, k ga alvast een taart uitzoeken:P!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>