Nieuwe video: John Legend – Another Again


Ik hou van je. Ik hou niet van je. Ik hou van je. Ik hou niet van je… wat een vermoeiende relatie lijkt me dat. John Legend zingt over een meisje wat hij eigenlijk niet kan uitstaan, maar waar hij op een één of andere manier toch telkens mee in bed beland. In de videoclip zien we hoe hij er langzaam aan onderdoor gaat.

Als hij bij dat mens is liggen ze inderdaad óf in bed, óf ze zijn ruzie aan het maken. (Of ze maken ruzie in bed). Dat klinkt niet fijn, en John Legend ziet er dan ook helemaal niet gelukkig uit.

Maar aan de andere kant, als hij in deze videoclip niet bij haar is ziet John er ook ongelukkig uit. Hij wandelt een beetje doelloos door de stad en kijkt jaloers naar verliefde stelletjes. Het ziet er behoorlijk uitzichtloos uit. "I wish I could forget you. But I miss you, wanna kiss you again" Niet de beste video, maar de boodschap komt goed over. En mijn God, John ziet er écht slecht uit! Grote wallen onder zijn ogen en een vermoeid, opgezwollen gezicht. Arme man.

En de muziek?

Zo hoor ik John Legend toch het liefst. Another Again is weer zo'n tijdloze pianoballad zoals hij ze altijd zo mooi kan spelen. Een paar andere instrumenten op de achtergrond zorgen voor een fraaie warme sfeer en er is zelfs een fluitsolo! Wanneer heb je dat voor het laatst gehoord?

Zie ook:
- Nieuwe video: John Legend – Heaven
- Nieuwe video: John Legend – Save room
- Nieuwe video: John Legend – P.D.A. (We Just Don't Care)
- Nieuwe video: John Legend – Stereo

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: John Legend – Another Again

  1. Lyanne

    Meteen uitzetten.. Ik kan die man niet aanhoren.. Hij is mij een beetje te soft.. Maar goed, als je ervan houdt..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>