Nieuwe video: Mariah Carey – I’ll Be Loving U Long Time


Mariah Carey neemt ons voor de zoveelste keer mee naar dat denkbeeldige eiland waar alleen maar mooie mensen wonen, waar de zon altijd schijnt, waar het feest nooit ophoudt en waar elke week wel een videoclip wordt opgenomen van deze of gene. Natuurlijk draagt ze ook de verplichte nietsverhullende bikini. Zo hoort dat daar.

Om de video extra speciaal te maken wilde Mariah graag een stukje zwemmen met de dolfijnen. Maar verdraaid, die eigenwijze beesten wilden niets van haar weten! (Nu begrijp ik waarom ze te boek staan als intelligente dieren). Daarom alleen een paar shots van een professionele dolfijnentrainer. Met tegenlicht gefilmd natuurlijk, zodat de fans denken dat dat zwarte silhouet Mariah zelf is.

En de muziek?

I'll Be Loving U Long Time: de zoveelste Mariah Carey single met vage hiphop-invloeden. Om maar vooral te klinken als iedere andere R&B zangeres zingt de vrouw die glas kapot kan zingen alweer niet voluit. Dit nummer klinkt saai en middelmatig; missie geslaagd dus. En kinderen over de hele wereld maar vragen: papa, wie is toch die enge mevrouw in de nieuwe T.I. video?

Zie ook:
- Nieuwe video: Mariah Carey – Bye Bye
- Nieuwe video: Mariah Carey – Touch My Body

Onze dank gaat uit naar Jur voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Mariah Carey – I’ll Be Loving U Long Time

  1. MASIS

    Dit is idd een saai, slecht nummer + een domme clip.

    Waarom moet zij altijd halfnaakt te zien zijn in haar clips?Zo knap is ze nou ook weer niet:S

    Ze kan zoveel beter, ik wacht nog steeds op de nieuwe “without you”

      /   Reply  / 
  2. pegi

    Valt nog best mee, heeft in ieder geval een leuk refreintje in tegenstelling tot Touch My Body. Dan toch liever deze Mariah Carey dan die schreeuwlelijk in de jaren 90. Mijn God watkreeg ik toen oorpijn van haar zeg. Net zoals die afschuwelijke Celine Dion. Niet dat ze nu goed is, maar ze zingt in ieder gevakl normaal. En naar die saaie ballads luistert gelukkig bijna niemand meer, zelfs de ‘ballads’van tegenwoordig’hebben een harde beat zoals Bleeding Love.

      /   Reply  / 
  3. MASIS

    Als ik moest kiezen vond ik “touch my body” veel beter.

    Veel mensen vinden de oude mariah,die jij(pegi) een schreeuwlelijk vindt, veel beter dan tegenwoordig en ik ben het met ze eens. Ik ken genoeg mensen die naar die mooie ballads als “hero” en “without you” luisteren.Ik denk dat jij 1 van de weinigen bent die oorpijn kreeg….ik vond het geweldig en dat vind ik nog steeds!

      /   Reply  / 
  4. Tessa

    Ze is meer met haar uiterlijk bezig, ze showt zich veel te graag dan dat ze zingt!
    Ze kan echt veel mooier ze houd zich teveel in met zingen!

      /   Reply  / 
  5. JP

    Het is toch echt een
    CHRIS APPLEBAUM!

    dus :O

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Nieuwe video: Mariah Carey - Right To Dream | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>