Nieuwe video: Ne-Yo – Miss Independent


Als directeur van 's werelds grootste robot-fabrikant kan Ne-Yo krijgen wie hij wil. Rijk, jong en aantrekkelijk is voor het vrouwelijke deel van de wereldbevolking nu eenmaal een erg aantrekkelijke combinatie. Luister maar hoe opgewonden al die hello Ne-yo's klinken wanneer hij 's ochtends op kantoor komt.

Ze zijn natuurlijk kansloos. Dat zou te makkelijk zijn. Vrouwen die zichzelf voor zijn voeten werpen zijn voor iemand als Ne-Yo geen uitdaging. Hij had nooit de man kunnen worden die hij nu is door te kiezen voor de makkelijkste weg. Hij weet dat het onverstandig is, maar als echte man is Ne-Yo alleen gefascineerd door precies die ene vrouw die voor hem onbereikbaar is: zijn bazin.

Uit haar mond geen geile goodmorning Ne-Yo's. Sterker nog: tijdens een vergadering kapt ze hem zomaar af. Of Ne-Yo maar even wil zwijgen terwijl de bazin aan het woord is. Hij zou misschien beledigd moeten zijn, maar Ne-Yo wordt er alleen maar verliefder van. Tot over zijn oren op een echte Miss Independent.

En de muziek?

Wat een nummer weer. Ne-Yo maakte Miss Independent opnieuw samen met het Noorse producersduo Stargate (net als Closer), en het resulaat spreekt voor zich. Een klassiek popnummer met een tijdloze productie. Haalt misschien nét niet het niveau van Closer, maar als ieder nummer op 's mans nieuwe plaat zo goed klinkt als dit gaan we vanaf 16 september een mooi tijd tegemoet.

Zie ook:
- Nieuwe video: Ne-Yo – Closer
- Nieuwe video: Ne-Yo – Can We Chill
- Nieuwe video: Rihanna/Ne-Yo – Hate That I Love You

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Ne-Yo – Miss Independent

  1. Graz

    Heerlijk nummer, blijft lekker hangen.
    De clip vind ik niet bijster origineel, maar spreekt toch aan. Ik hoorde helaas niet echt jouw mening over de clip erik? :)

      /   Reply  / 
  2. henk

    Sterk nummer “Miss Independant” , wordt een grotere hit hier dan “Closer”, verwacht ik.
    De clip is niet baanbrekend.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Ne-Yo - Mad | Videoclips

  4. Pingback: Nieuwe video: The Game/Ne-Yo - Camera Phone | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>