Nieuwe video: Kat Deluna – In The End


Hm, bij nader inzien was die droomvideo van Kat DeLuna die we vorige week bespraken misschien toch zo slecht nog niet. Terwijl we kijken naar In The End beseffen ons dat iemand toen tenminste nog probeerde er een leuke clip van te maken.

Dat is alvast meer dan we kunnen zeggen over In The End. Geen decor, geen acteurs, geen script en zelfs geen danseressen. Dit is een wel heel typisch gevalletje 'laten we vooral niet teveel moeite doen, zolang Kat in beeld komt verkoopt het toch wel.' En hoe cynisch dat ook klinkt, het is waarschijnlijk nog waar ook.

Want het moet gezegd: Kat DeLuna ziet er hier inderdaad fantastisch uit. Boos, zelfverzekerd, geen dame om mee te spotten. We durven te wedden dat er op dit moment, ergens in de wereld, een meisje voor de spiegel staat en probeert net zo stoer uit haar ogen te kijken als Kat DeLuna. Wat dat precies zegt over deze videoclip is natuurlijk de vraag. Misschien wel vooral dat iemand – de regisseur, de choreograaf of de stylist – zijn werk goed heeft gedaan.

En de muziek?

Dit is het betere werk! Hierin voelt Kat zich hoorbaar beter thuis dan in die weke shit die we vorige week bespraken (al de tweede keer dat we daar naar linken, maar eigenlijk hopen we dat niemand er op klikt). Ergens op de achtergrond weerkaatst nog steeds een echo van voormalige hitsingle Whine Up, maar storend is het absoluut niet. Sterker nog, In The End is misschien nog wel sterker dan dat nummer. Lekkere popmuziek met een refrein dat je niet snel zult vergeten.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kat DeLuna – Am I Dreaming
- Nieuwe video: Kat DeLuna – Whine Up
- Nieuwe video: Kat Deluna/Busta Rhymes – Run The Show
- Nieuwe video: Omarion/Kat Deluna – Cut Off Time

Met dank aan o.a. Val, Mmegan319, Lea, en Jeroen65 voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Kat Deluna – In The End

  1. Jos van Praag

    Kat Deluna mag nu weleens echt doorbreken in Nederland, want in veel landen om Nederland heeft ze wel succes vooral in Belgie.
    Maar ook in veel andere Europese Landen.

      /   Reply  / 
  2. MASIS(DE ECHTE)

    Ik vind haar nummers echt ontzettend leuk maar de clips stellen echt niks voor. Ik had zoveel meer verwacht bij “In The End”

      /   Reply  / 
  3. JP

    heey , de echte MASIS :P

    ik heb precies hetzelfde idee bij KAt Deluna.

      /   Reply  / 
  4. Willem

    Ik vind dat Kat DeLuna meer songfestival achtige nummers schrijft, ben er niet echt kapot van. En ik vind het songfestival ook niks, maar daar zou ze ongetwijfeld scoren.

      /   Reply  / 
  5. Lianne

    Aardig lied, alleen moet ze een keer ophouden met die uithalen die ze doet, zoals bij 0:50, het voegt namelijk niets toe aan het lied, en ik vind het erg irritant. Alleen vind ik het vreemd dat het nu uitgebracht wordt, ik vind het namelijk meer iets voor in de zomer.

      /   Reply  / 
  6. Nikkie

    Geweldig liedje!! Dit word waarschijnlijk myn volgende stem!

      /   Reply  / 
  7. Jeroen65

    Ik vind Kat Deluna een geweldige zangeres. Ik vind echt dat ze hier is moet doorbreken! Whine up en run the show waren al super en dit nummer is ook weer super…

    Alleen de video is matig…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>