Nieuwe video: Interpol – Rest My Chemistry


Visueel kunstenaar Aaron Koblin maakte voor Interpol deze abstracte videoclip. Het is niet moeilijk om zijn subtiele lijnenspel te bewonderen, maar wel lastig om er van te genieten. Technisch zit het perfect in elkaar en sommige beelden zijn werkelijk adembenemend mooi om naar te kijken. Maar als videoclip? Het filmpje is langzaam, eentonig, sluit niet goed aan op de muziek en is eigenlijk gewoon aan de saaie kant. Zonde, want ik wed dat het in combinatie met wat sfeervolle ambient véél beter zou werken.

En de muziek?

Geen onaardig nummer, maar wel mijn minst favoriete op het laatste Interpol album. De melodie is wat aan de slome kant en zit na vijf minuten zonder variatie bijna tegen het slaapverwekkende aan. Had wat mij betreft niet op single uitgebracht hoeven worden.

Zie ook:
- Nieuwe video: Interpol – No I In Threesome
- Nieuwe video: Interpol – The Heinrich Maneuver

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Interpol – Rest My Chemistry

  1. Nathalie

    Ik kon het bijna niet geloven, hij staat ook nog niet op hun site. Maar die wereld bol, enzo is wel mooi. Zelf dacht ik dat ze The Scale, Pace is the Trick of zelf Mammoth ,nu met een échte clip, zouden uitbrengen.
    Het nummer was wel het eerste dat ik “door” had van dit album, misschien daarom?

      /   Reply  / 
  2. Naam

    Ik had niet verwacht dat je deze zo laag zou beoordelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>