Nieuwe video: Duffy – Rain On Your Parade


Nieuwe muziek van Duffy! En ook al is de videoclip is niet erg speciaal, Rain On Your Parade is zo'n krachtig nummer dat wij ons nauwelijks voor kunnen stellen dat het niet uitgroeit tot een grote hit.

En ach, zo slecht is die videoclip nu ook weer niet. Alleen een beetje onopvallend. Omringd door acht dansers, twee violisten en één drummer (allemaal anonieme silhouetten dankzij een knappe belichting die alleen de zangeres zelf goed in beeld brengt) staat Duffy voor een verder kaal en leeg decor.

Als performer is ze inmiddels sterk genoeg om ook zonder de gebruikelijke toeters en bellen je aandacht vast te houden, maar toch… een paar toeters en misschien één klein belletje had deze videoclip wel kunnen gebruiken.

En de muziek?

Leuk! Eindelijk weer eens een uptempo Duffy-song die een beetje in de lijn ligt van Mercy. Volgens veel kenners was dat één van de zwakkere songs op het veelbesproken debuutalbum, maar wij konden hem altijd wel waarderen. Ook dit swingende nummer kreeg ons met zijn zwaar aangezette violen moeiteloos mee. De enige reden tot klagen is zoals gewoonlijk de eindeloze hebzucht van Duffy's platenmaatschappij. Want denk maar niet dat Rain On Your Parade de voorbode is van een nieuw album. Stel je voor zeg. Nee, de enige manier om deze prachtsong (en een handvol andere bonustracks) te pakken te krijgen is door Rockferry nog een keer aan te schaffen, maar dan de Special Edition die volgende maand uitkomt. Bravo Polydor! Wat een briljante manier om zelfs de laatste mensen die nog bereid zijn om te betalen voor muziek weg te jagen!

Zie ook:
- Nieuwe video: Duffy – Stepping Stone
- Nieuwe video: Duffy – Warwick Avenue
- Nieuwe video: Duffy – Mercy
- Nieuwe video: Duffy – Mercy (Amerikaanse versie)

Met dank aan MusicNote voor de tip.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Duffy – Rain On Your Parade

  1. Koeno

    dit was een goede james bond-song geweest!

      /   Reply  / 
  2. JB

    Ik snap het niet, ik heb het album van duffy(gedownload)en ik vind maar 2 nummers goed: mercy en warwick avenue(toevallig de hitsingles). En nu komt ze weer met een goed nummer. Duffy, waarom kan je niet gewoon alleen maar van dit soort goede nummers op een cd zetten?

      /   Reply  / 
  3. MASIS

    Haar clips komen altijd heel goedkoop over bij mij:S
    Altijd hetzelfde…niks bijzonders aan, totaal geen 3 sterren verdient. Ik zou er geen 1 ster voor geven.

      /   Reply  / 
  4. PINHEAD

    Net inderdaad een James Bond liedje!

    Weet iemand trouwens wanneer de clips van Christina Aguilera’s ‘Keeps Getting Better’ en Madonna’s ‘Miles Away’ uitkomen?!
    Want die liedjes zijn allang te horen op de radio.

      /   Reply  / 
  5. Jess

    September – lalala (never give It up)

      /   Reply  / 
  6. ronja

    JB ik denk dat het gewoon een kwestie van smaak is want er zijn genoeg mensen die rockferry wel goed vinden..

      /   Reply  / 
  7. LEVI

    JA ZEKER EEN JAMES BOND LIEDJE!! Ik werd wel bang toen haar gezicht recht voor de camera hang.. whaaaaaargh..

      /   Reply  / 
  8. Gunther Mangelschots

    Ik ben in het bezit van Rockferry. Heb het meteen gekocht toen het uitkwam, want de single ‘Mercy’ maakte mij ontzettend nieuwsgierig naar de rest. Was even wennen dat de rest allemaal trage nummers zijn, maar er zitten echte pareltjes tussen. Er hadden gerust nog andere singles van gekozen worden in plaats van ervoor te kiezen een single uit te brengen die niet op het album staat en deze nadien toe te voegen bij het bestaande album in een Deluxe versie. Ik koop steeds albums van artiesten die het waard zijn, maar, net als Beyoncé die met haar release van B-Day Deluxe album hetzelfde deed, zal dit niet lukken. Helaas pindakaas, maar ik download de extra nummers wel en brand mijn eigen deluxe versie met het bestaande gekochte album? Illegaal? Zonder twijfel, maar praktijken als deze kunnen ook niet door de beugel en zouden moeten verboden worden.
    Rockferry Deluxe here I come! :p

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Nieuwe video: Shakira – Did It Again | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>