Nieuwe video: Robin Thicke – Give It 2 U

giveit2u

Er wordt weer volop ge-twerkt in de nieuwe videoclip van Robin Thicke.

Waarom kijken? We weten allemaal hoe het verliep met die vorige samenwerking van Robin Thicke. Pharrel en T.I. zijn deze keer echter vervangen door 2 Chainz en Kendrick Lamar, maar er is opnieuw een blik mooie dames opengetrokken. De clip is geschoten op een voetbalveld en voor een extra sportieve uitstraling wemelt het van de mini-praalwagens, cheerleaders en dansteams uit Albany en Alabama. Het is een soort speeltuin voor Robin en de twee andere heren, die stralen als kinderen in een snoepwinkel. Overigens maakt ook Robin Tichke’s zoon, de drie-jarige Julian Fuego, kort zijn opwachting. Op 0:56 is te zien dat dat net zo’n macho’tje als zijn vader dreigt te worden.
Waarom niet kijken? Ondanks dat Give It 2 U dezelfde regisseur kent als Blurred Lines, namelijk Diana Martel, is het allemaal een stuk minder pakkend. Er wordt weliswaar flink ge-twerkt (twerken = het drillen van de billen), maar hierbij mis ik gekke danspasjes en de speelse blikken van Pharrel. Kendrick en vooral 2Chainz nemen zichzelf duidelijk iets te serieus.
En de muziek? Om ook hier nog maar even de vergelijking te trekken: dit is geen Blurred Lines. Het gaat weliswaar wéér over het grote geslacht van meneer Thicke en wat hij daar allemaal mee zou willen doen, maar dit keer zonder een verslavende beat eronder. En dan is het toch een heel stuk minder amusant.

Meer van Robin Thicke: Dreamworld * Magic * The Sweetest Love

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Robin Thicke – Give It 2 U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>