Nieuwe muziek: Lana Del Rey – Shades Of Cool

shadesofcool

Het is bijna zover: Ultraviolence, het nieuwe album van Lana Del Rey, staat gepland voor 13 juni. De zangeres trakteert ons in de tussentijd op de tweede officiële single, genaamd Shades Of Cool.

De track is geproduceerd door Rick Nowels (die ook Summertime Sadness en Young & Beautiful op zijn naam heeft staan) en herbergt een boel klassieke Lana-elementen. Het tempo is laag, het refrein galmt en de melancholiek druipt ervan af. Als je al tegen een lichte depressie aanhikt, moet je dit nummer misschien even aan je voorbij laten gaan. Shades Of Cool zorgt namelijk zeker niet voor een lekkere oppepper. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar Ultraviolence, al ben ik niet zo onder de indruk van de singles tot nu toe. De sfeer is prima, maar ik mis de sterke melodieën die we kregen voorgeschoteld op Born To Die.

Lees ook: Lana Del Rey – West Coast

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe muziek: Lana Del Rey – Shades Of Cool

  1. Sean

    Prachtig nummer!

    Onvoorstelbaar dat Lana niet zoveel waardering en erkenning krijgt. De snl optreden was inderdaad zwak, maar haar live optredens van nu worden alleen maar beter en beter.

    Ik kijk verschrikkelijk naar dit nieuw album uit.

      /   Reply  / 
    1. Sean

      Het snl optreden*

        /   Reply  / 
      1. kim

        snl betekent saturday night live

          /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Spreekwoord, laat je niet blij maken met een dooie mus!(of wat dan ook..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>